Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Netaxept

Ta betalt med kontokort / kreditkort i din webbutik

Wikninggruppen är certifierad partner till Nets betalningslösningar för Internethandel. Nets är en Payment Service Provider (PSP) och deras betaltjänst auktoriserar, samlar in och förmedlar kortbetalningar på Internet och i butiker, oavsett typ av kort. Nets agerar som spindeln i nätet i kortbranchen genom att vara en neutral part mellan handel och inlösare.

Netaxept har funnits på marknaden i mer än 10 år och uppfyller marknadens krav på säkra internetbetalningar. Man har beprövade lösningar och garanterar med certifieringar som PCI DSS samt ett eget framtaget koncept, Cash Management @ Internet och s.k. Anti-Fraud-lösningar säkra e-handelsplatser.

Varför Netaxept?

Netaxept är en flexibel lösning där du som säljande företag avgör vilka betalsätt och tilläggstjänser du behöver för din försäljning Med Nets lösningar kan du på ett enkelt sätt växa över tid i din försäljning. Tala om för oss vad du behöver för betalningslösningar eller diskutera med oss så får du förslag och idéer kring olika betalningsalternativ och en offert av oss. Nets ligger också alltid online med din bank. Som säljande företag får du då pengar för din försäljning i realtid.

framat Prisexempel kortbetalningar
Implementering: 1 000:-
Månadskostnad: 150:-
Transaktionsavgift: offert
framat Prisexempel direktbetalningar Sverige
(Utländska direktbetalningar offereras)
Implementering: 1 995:-
Månadskostnad: 350:-
Transaktionsavgift: offereras

 

Detta ingår alltid när du använder Nets som leverantör

Telefonsupport, Driftsupport
Administrationspaket
Kortbetalsida enligt PCI
Handikappsanpassad enligt EU med dyselexianpassning
3-D Secure
Fraud Detection Bas
Krediteringshantering
Delleveranshantering
Betalningskontroll mot Bank
Integrationspaket med support

Nets verified by visa

Mer information

Wikinggruppen tar inte ut någon avgift för arbetet att aktivera och installera kortbetalning i webbutiken givet att butiksversion WGR 6.0 el högre används. På www.nets.se hittar du mer detaljerad information om Netaxept.

Nets
Tel (växel): 08-609 94 00
E-post:
Webb: www.nets.se
Relaterade länkar