Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Nosto

Öka konvertering och snittordervärde genom en mer personlig webbutik som anpassar sig...

Vad är Nosto?

Hur fungerar det?Nosto är ett mycket intelligent plug-in som gör att din webbutik med automatik anpassar sig efter hur den specifika besökaren navigerar i realtid. Nosto följer din besökares aktivitet i webbutiken och ger därmed bland annat möjlighet till automatiska produktrekommendationer baserade på varje individs beteende. Butiken visas alltså inte statiskt lika för alla utan förändras och ger dina besökare en personlig köpupplevelse baserat på hur dom har klickat sig runt på din sida. Över 4000 webbutiker använder i skrivande stund Nosto för att öka sin konvertering och snittordervärde.

Det finns ett antal funktioner och rekommendations-typer att välja på. Exempelvis dynamisk topplista, andra kunder köpte också, du har tittat på följande produkter m.m. Nosto har även funktionalitet för att följa upp övergivna varukorgar. Du väljer själv hur mycket och hur framträdande du vill att Nosto ska vara på din sida och med tjänsten följer en utförlig statistiksida där du i realtid kan följa utvecklingen.

Ok, hur kommer jag igång?

Wikinggruppen sköter själva installationen och den initiala konfigureringen som behöver göras hos Nosto. Det du behöver göra för att komma igång är att skapa ett konto på http://nosto.com, välj sedan Wikinggruppen alt WGR Data som plattform. När kontot är aktiverat så logga in hos Nosto och gå till Settings -> Users och lägg till , detta gör att vi får tillgång till kontot och kan göra dom inställningar som krävs.

Kontakt

Kontakta oss på så hjälper Wikinggruppen dig tillsammans med Nosto att komma igång med att öka din konvertering och ditt snittordervärde.