Pacsoft Online

Effektivisera din frakthantering med en orderkoppling...

Pacsoft Online

Med Pacsoft Online kan du som kund hos PostNord automatisera frakthanteringen och göra stora tidsvinster genom att nödvändig information skickas direkt från din webbutik till systemet utan någon inmatning. Pacsoft Online är det enklast tänkbara sättet att boka frakt samt skriva ut frakthandlingar till in- och utrikesförsändelser som skickas med PostNord.

Pacsoft Online innehåller även en rapportfunktion för sändningslistor, historik och spårning av paket. Med gästinloggning kan du ge andra tillgång till delar av din sändningshistorik. Systemet är Sveriges mest använda system för produktion av transporthandlingar, spårning av gods och EDI-kommunikation och helt kostnadsfritt för PostNords avtalskunder.

Du får bla,
framat Ett lättanvänt webbgränssnitt för att skriva ut Postens frakthandlingar för inrikes och utrikes transporttjänster.
framat Favoritinställningar för effektiv utskrift till de fraktsätt du oftast använder.
framat Rapportfunktion för sändningslistor, historiksammandrag och spårning av avvikelser.
framat Sökfunktion med fullständig historik över uppgifter som angavs vid utskriftstillfället.
framat Sökning av Rek med komplett statushistorik.
framat Godssökning med komplett statushistorik.
framat Makuleringsfunktion för registrerade, ej skickade sändningar.
framat Möjlighet att skriva ut på laserskrivare eller etikettskrivare. (Endast laser för Mac OS)

Ok, Hur kommer jag igång?

För att kunna använda Pacsoft Online behöver Du först teckna ett avtal med PostNord, såvida ni inte redan är avtalskund där. Du behöver även en orderkopplingsfunktion från företaget Unifaun AB som hanterar och står för tekniken.

Vad kostar det?

För att PostNord ska kunna koppla upp sig mot Wikinggruppen behöver ni tillägget OrderConnect hos Unifaun vilket kostar 2 500 kr i startavgift och 200 kr/mån. Vänligen se Unifauns hemsida för mer detaljerad prisinformation. Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 4 500 kr för arbetet att installera kopplingen mellan webbutiken och Pacsoft samt en löpande månadskostnad på 250 kr/mån. Din totala kostnad för orderkoppling till Pacsoft blir därmed 12 400 kr det första året och därefter 5 400 kr/år. (Moms tillkommer på angivna priser)

Skickar du gods med andra speditörer än PostNord?

Om du skickar gods med DHL, PNL, Schenker eller Posten med flera så finns Unifaun Online. Det löser samma uppgifter men täcker då alla stora speditörer. Läs mer om Unifaun Online

Mer information och beställning

Vänligen ta kontakt med Wikinggruppen
Tel: 0650-757 59
E-post: