Payex Checkout

Betalning via kontokort, faktura, Swish mfl...

PayEx Checkout

PayEx Checkout är en heltäckande tjänst för e-handel som maximerar konverteringsgrad genom optimerad utcheckningsprocess med utgångspunkt i kundvänlighet, enkelhet och trygghet. PayEx Checkout lagrar information om konsumenter och identifierar återkommande kunder. Återanvändning av lagrad information möjliggör en enklare betalningsupplevelse och därmed hög konvertering.

Kommer ihåg återkommande kunder

Återkommande kunder identifieras antingen via cookie eller, om kunden återvänder på en ny enhet, via email och telefonnummer. Nya kunder uppger sin e-postadress, telefonnummer samt personnummer. Identifieringen av kund möjliggör att lagrade kunduppgifter kan användas i betalmenyn för en förenklad upplevelse med minimal friktion.

Lagrad information kan vara:

Adaptiv

PayEx Checkout är en adaptiv betalmeny som anpassar vilka betalsätt som kunden skall erbjudas att betala med utifrån olika förutsättningar. PayEx intelligenta logik väger samman olika parametrar för att erbjuda bästa möjliga betalmeny för varje enskilt köp för att optimera konverteringsgrad.

Betalsätt

De generella betalsätt som idag finns tillgängliga i PayEx Checkout är,

Ok, Vad kostar det?

Wikinggruppen installerar PayEx Checkout i din webbutik kostnadsfritt om du använder vår WGR Direct plattform. Aktivering i  WGR Bas eller WGR Plus är även den kostnadsfri givet att din butik är av version 11.5 eller senare. I äldre butiker offereras kostnaden för installation beroende på arbetsmängd för aktuell butik, vanligtvis rör det sig mellan 3 000 – 5 000 kr + moms.

PayEx´s avgifter är för Wikinggruppens kunder 0 kr i startavgift och 0 kr i månadsavgift. Du betalar därmed enbart en transaktionsavgift till Payex som normalt ligger på 2,25% + 2,50 kr per order.

Mer information

På Payex webbplats finns mer information om tjänsten. Du kan även skicka e-post till  eller ringa 08-411 97 40.

Relaterade länkar
Läs mer om Wikinggruppens e-handelsplattform