Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

PayPal

Erbjud PayPal som betalningsalternativ i din webbutik

Beskrivning

PayPal som ägs av E-bay är en stor och beprövad internationell aktör på marknaden för betaltjänster. Det är smidigt att komma igång och det behövs inget inlösenavtal hos din bank. Du kan ta betalt med VISA, MasterCard, American Express, eller direkt från ett annat PayPal-konto.Betalsätt paypal

Internationellt spridd lösning med många valutor

PayPal kan hantera betalning i 24 valutor bla SEK, EUR, USD, DKK, NOK, GBP, AUD, CAD, JPY, NZD.

Vad kostar det att använda payPal?

PayPal har ingen månadsavgift eller dylikt utan tar bara betalt när det sker en transaktion. Transaktionsavgiften ligger på mellan 1,9%-3,4% samt 3,25 SEK per transaktion. På www.paypal.com/se finner du aktuella prisuppgifter.

Varför skall du välja PayPal?

framat Stöd för många valutor
framat Smidigt att komma igång
framat Inga löpande avgifter
framat Internationellt känt varumärke som skapar trygghet

Installationsavgift

Wikinggruppen tar inte ut någon avgift om för arbetet att aktivera och installera kortbetalning från PayPal i webbutiken givet att butiksversion WGR 6.0 el högre används.

Hur kommer jag igång?

1. En förutsättning för att kunna använda tjänsten i din webbutik hos Wikinggruppen är att du har ett företagskonto hos PayPal. Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs på https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/home. Betalningar från de kunder som väljer att betala med PayPal i din webbutik sätts in på detta konto och du kan därefter överföra dessa intäkter till ditt bankkonto.

2. Företagskontot hos PayPal kan även behöva verifieras för att kunna användas. Vid behov, se PayPals hjälpsida https://www.paypal.com/se/smarthelp/home för hjälp med skapande av konto samt eventuell verifiering.

3. När verifieringen är färdig behöver du hämta det PayPal kallar för API-användarnamn, API-lösenord och Namnteckning och skicka dessa till oss. Dessa finner du via dina kontoinställningar vid ”Hantera API-uppgifter” under integrering. Om du här får ett val, är det ”Integrering av API för NVP/SOAP (klassisk)” som ska användas. Se även denna länk för PayPals egna beskrivning.

Relaterade länkar