Swedbank Pay

Betallösningar för alla tillfällen

Swedbank Pay

Med Swedbank Pay är det enkelt att ta betalt. Dina kunder får valfriheten att betala på det sätt som passar dem bäst för stunden medan du får allt du behöver samlat på ett ställe.

Swedbank Pays Checkout

Oavsett om du är ny inom e-handel eller redan är igång så passar Swedbank Pays Checkout dig som vill ha ett användarvänligt och enkelt sätt att ta betalt online. Med en enkel installation kan du erbjuda dina kunder de mest populära betalmetoderna,

– Kort
– Swish
– Faktura
– Kredit

Kunder får även möjligheten att spara uppgifter som kortnummer och leveransadress hos oss så att de inte måste fylla i den informationen vid varje köp. Det gör att fler påbörjade köp faktiskt slutförs. Kunder som helst inte vill spara sina uppgifter kan skippa det steget, och de som valt att spara kan i efterhand enkelt kan ta bort eller ändra uppgifterna.

Trygghet för dina kunder

Vi vill alla känna oss trygga när vi handlar online. Med checkouten kan dina kunder lita på att betalningen görs på ett säkert sätt som skyddar deras personliga uppgifter.

Fler köp slutförs

Ju smidigare upplevelsen är för dina kunder, desto större är sannolikheten att det blir ett köp. Genom att erbjuda flera betalsätt och möjligheten att spara uppgifter tappar du inga köp på onödigt krångel.

Ok, Vad kostar det?

Wikinggruppen installerar Swedbank Pays checkout i din webbutik kostnadsfritt om du använder vår WGR Direct plattform. Aktivering i  WGR Bas eller WGR Plus är även den kostnadsfri givet att din butik är av version 11.5 eller senare. I äldre butiker offereras kostnaden för installation beroende på arbetsmängd för aktuell butik, vanligtvis hamnar den på 8900 kr + moms.

De avgifter som tas ut för Wikinggruppens kunder är 0 kr i startavgift och 0 kr i månadsavgift. Du betalar därmed enbart en transaktionsavgift till Swedbank Pay som normalt ligger på 1,50% per order. Observera att dessa priser endast gäller vid beställning via nedanstående länk samt om du är kund hos Wikinggruppen.

Hur kommer jag igång?

Du som redan är kund hos Wikinggruppen kan beställa Swedbank Pays checkout direkt via det digitala beställningsflöde som Swedbank Pay satt upp för Wikinggruppen på följande länk,
Kom igång med Swedbank Pay hos Wikinggruppen

Vill du testa vår e-handelsplattform?

Du är välkommen att fritt och förutsättningslöst testa Wikinggruppens e-handelsplattform under 30 dagar. Du kan därmed i lugn och ro och utan att förbinda dig till något kunna utvärdera om den passar dig och din verksamhet. Fyll i fälten nedan och klicka på ”Skapa testbutik” så kommer vi att sätta upp en egen testbutik till dig.

    Mer information

    Klicka här för att läsa mer om Swedbank Pays checkout eller kontakta teamet bakom Swedbank Pay på: 08-411 10 80 eller

    Relaterade länkar
    Läs mer om Wikinggruppens e-handelsplattform