Swedbank Pay

Betallösningar för alla tillfällen

Swedbank Pay

Med Swedbank Pay är det enkelt att ta betalt. Dina kunder får valfriheten att betala på det sätt som passar dem bäst för stunden medan du får allt du behöver samlat på ett ställe.

Swedbank Pay Checkout

Oavsett om du är ny inom e-handel eller redan är igång så passar vår Checkout dig som vill ha ett användarvänligt och enkelt sätt att ta betalt online. Med en enkel installation kan du erbjuda dina kunder de mest populära betalmetoderna,

– Kort
– Swish
– Faktura
– Kredit

Kunder får även möjligheten att spara uppgifter som kortnummer och leveransadress hos oss så att de inte måste fylla i den informationen vid varje köp. Det gör att fler påbörjade köp faktiskt slutförs. Kunder som helst inte vill spara sina uppgifter kan skippa det steget, och de som valt att spara kan i efterhand enkelt kan ta bort eller ändra uppgifterna.

Trygghet för dina kunder

Vi vill alla känna oss trygga när vi handlar online. Med Swedbank´s Checkout kan dina kunder lita på att betalningen görs på ett säkert sätt som skyddar deras personliga uppgifter.

Fler köp slutförs

Ju smidigare upplevelsen är för dina kunder, desto större är sannolikheten att det blir ett köp. Genom att erbjuda flera betalsätt och möjligheten att spara uppgifter tappar du inga köp på onödigt krångel.

Ok, Vad kostar det?

Wikinggruppen installerar Swedbank Pay i din webbutik kostnadsfritt om du använder vår WGR Direct plattform. Aktivering i  WGR Bas eller WGR Plus är även den kostnadsfri givet att din butik är av version 11.5 eller senare. I äldre butiker offereras kostnaden för installation beroende på arbetsmängd för aktuell butik, vanligtvis rör det sig mellan 3 000 – 5 000 kr + moms.

Swedbank Pay´s avgifter är för Wikinggruppens kunder 0 kr i startavgift och 0 kr i månadsavgift. Du betalar därmed enbart en transaktionsavgift till Swedbank Pay som normalt ligger på 2,25% + 2,50 kr per order.

Mer information

Klicka här för att läsa mer om Swedbank Pay Checkout eller kontakta oss på: 08-411 10 80 eller

Relaterade länkar
Läs mer om Wikinggruppens e-handelsplattform