Transvoice

Översätt din webbplats och nå nya marknader

Maximera potentialen hos din webbutik!

transvoice_logga_270_72_transVill du öka din omsättning och nå nya kunder? Att etablera sig på en ny marknad är lättare än du tror och kan öka din försäljning kraftigt. Wikinggruppen har inlett ett samarbete med Transvoice som kan hjälpa dig med det viktiga steget att översätta din butik till ett nytt språk och nå dess fulla potential.

Vinn kundernas förtroende
En europeisk studie visar att 43 % inte handlar i webbutiker som inte är tillgängliga på deras eget språk. En naturlig följd av detta är att försäljningen i vissa fall kan fördubblas enbart genom att översätta webbutiken till det lokala språket!

Välj partner med omsorg
Många företag erbjuder översättning men alla erbjuder inte samma kvalitet, kapacitet eller service. Transvoice är ett av sveriges största språkföretag och hanterar dagligen hundratals uppdrag där dom hjälper sina kunder med deras behov av att kommunicera på alla världens språk.

Kontakt
Kontakta oss gärna på eller vår kontaktperson på Transvoice, Mirelle Aranguren för mer information.
Mirelle Aranguren (Transvoice)
Tel: 070 770 95 97
E-post: 

Språk & Valutastöd
En grundförutsättning för att att aktivera flera språk är Wikinggruppens språk & valuta modul. Den ingår i WGR Plus samt WGR Enterprise men kan även köpas till separat till WGR Bas samt WGR Direct. Läs mer om språk & valuta modulen