Unifaun Online

Effektivisera frakthanteringen med TA system och en orderkoppling mellan din webbutik och de frakttjänster du använder...

Unifaun Online

Om du Unifaunskickar gods med DHL, PNL, Schenker, Bring eller Posten mfl så finns Unifaun Online som förenklar, automatiserar och snabbar upp din frakthantering rejält. Det är ett komplett internetbaserat system för transportadministration (sk TA system) som hanterar alla dina transportörer i ett och samma system och spar mycket tid för dig som e-handlare. Skickar du enbart gods med Posten så är Pacsoft Online mer lämpligt.

I Unifaun Online får du dina etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor, rapporter, m.m. utskrivna och EDI skickas automatiskt till dina transportörer. Ett obegränsat antal användare inom flera funktioner i organisationen har alltid tillgång till ett uppdaterat och driftsäkert system.

Du väljer mellan Standard eller Plus som båda ger dig tillgång till de transportörer du behöver. Det finns stöd för de största och ledande transportörerna på den nordiska marknaden t.ex. Bring, DB Schenker, DHL, DSV och Posten, Bussgods, GLS, OnRoad, TNT, m.fl.

Hur kommer jag igång?

För att kunna använda systemet behöver Du först teckna ett avtal med Unifaun. Du behöver även en orderkopplingsfunktion från Unifaun som knyter ihop din webbutik hos Wikinggruppen med Unifauns system. Är du inte kund hos Unifaun sedan tidigare är det bäst om beställningen går via Wikinggruppen då vi förhandlat fram så att Unifaun inte tar ut sin startavgift på e-handelskunder hos Wikinggruppen.

Support?

Unifaun erbjuder 2 timmars fri support. Supporten nås vardagar mellan kl 08:00 – 17:00 på
E-post:
Telefon: 031-725 35 50

Vad kostar det att använda?

Unifaun online finns i 2 olika versioner, ”Standard”  samt ”Plus”. Vänligen se Unifauns hemsida för mer detaljerad prisinformation gällande Online Standard samt Online Plus.

Orderkopplingen som behövs för att koppla ihop din webbutik hos Wikinggruppen med Unifauns system kostar 2 400 kr/år. Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 2 395 kr för arbetet att installera kopplingen mellan webbutiken och Unifauns system samt en löpande månadskostnad på 60 kr/mån + moms. Din kostnad för orderkoppling till Unifaun Online blir därmed 5 515 kr det första året och därefter 3 120 kr/år. Observera att beställningen måste gå via Wikinggruppen för att dessa priser skall gälla. Vänligen skicka E-post till   om du vill komma igång. (Alla priser är angivna exkl moms)

Vill du ha mer information om Unifauns system?

Läs mer om Unifaun Online på Unifauns hemsida
Produktblad från Unifaun om orderkopplingen (pdf)

E-post:
Telefon: 031-725 35 50

Mer information och beställning

Vänligen ta kontakt med Wikinggruppen
Tel: 0650-757 59
E-post:

 

*****************************************************************************

Skickar du enbart gods med Posten?

Läs mer om Pacsoft Online