Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Koppling till Vendolink

Koppling mellan din webbutik och Vendolink by Nutid AB

Använder du Vendolink och vill kunna synkronisera med din webbutik?
Med många ordrar per dag kan manuell hantering av dessa bli rejält tidsödande. Wikinggruppen har byggt en koppling mot Vendolink´s system som gör att lager alltid hålls aktuellt oavsett om en vara säljs i din fysiska butik eller i din webbutik hos Wikinggruppen. Det går även att lägga upp nya produkter i webbutiken som läggs in i Vendolink automatiskt. Därmed kan webbutiken agera sk ”master” i kopplingen så att man primärt arbetar med att lägga in varor mm i webbutiken.

Systemkrav & nödvändiga åtgärder

Butiksversion WGR 6.0 el högre krävs för att vi skall kunna koppla din mot Vendolink. Ni kommer också behöva konfigurera en port i er router för att vi skall kunna nå och synkronisera med Vendolink. Detta utförs av den som ansvarar för it/nätverk hos er. Obs att denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en löpande månadskostnad på 80 kr samt en startavgift om ca 13 500 kr för arbetet med att konfigurera kopplingen till Vendolink. Moms tillkommer på angivna priser.

Mer information

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen på tel: 0650-75759 eller för mer information om vår e-handelslösning samt kopplingen till Vendolink. På www.vendolink.se kan du läsa med om Vendolinks system.