Varför ska jag välja en webbutik från Wikinggruppen?

Att utifrån din verksamhet och dina förutsättningar välja "rätt" e-handelsplattform för dig är viktigt för att inte behöva göra om processen längre fram. Välj en komplett och flexibel lösning som du kan växa i som samtidigt är kostnadseffektiv.

Hos Wikinggruppen är det mycket enkelt att komma igång och, vad som är viktigare även driva e-handel. Wikinggruppen är en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer och hjälper dig i alla steg så att du har alla möjligheter att lyckas med din webbutik oavsett typ och omfång. Vi stöder dig löpande med fri support, råd, tips och trix kring allt som har med din e-handelsverksamhet att göra, Vi vill att din verksamhet skall fungera så bra som möjligt, det ligger i allas intresse!

Så, vad får jag som e-handelskund hos Wikinggruppen?

dela_ok  Trygg och stabil leverantör
Vi är ett etablerat och stabilt företag som arbetat med systemutveckling sedan 1998 och e-handel sedan 2005. Vi har god ekonomi och är en pålitlig samarbetspartner som växer och kommer att finnas kvar och utvecklas.

dela_ok  Stöd i din e-handelsresa av en erfaren e-handelsleverantör 
Wikinggruppen har lång praktisk erfarenhet av e-handelsprojekt. Med över 2 700 genomförda projekt inom alla typer av e-handel sedan starten 1998 har vi sett både framgångssagor och mindre lyckade e-handelsprojekt och vi vet därför vad som krävs och hur man bör jobba. Med lång erfarenhet kommer kunnandet och kompetensen att hjälpa dig lyckas. Som kund hos Wikinggruppen har du fri support både via e-post samt telefon rörande allt kring webbutiken, e-handelsfrågor, grundläggande marknadsföring, sökmotoroptimering mm

dela_ok  Kostnadseffektivt – Mycket för pengarna
Med låga omkostnader och en effektiv organisation kan vi hålla ett mycket lågt pris trots att vi inkluderar drift, unik responsiv design, fri support mm.

dela_ok  Möjlighet att växa – Välj en lösning utan begränsningar
Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar e-handelsplattform, design, drift (eller egen server), statistik, fri support  mm. Lösningen är också flexibel och kan anpassas för just din verksamhet.

Svea Ekonomi kartlägger och listar årligen de 100 e-handelsföretag som växer snabbast i Sverige. De företag som tar sig in på listan är de som har haft den högsta procentuella omsättningsökningen under det senaste mätbara året.

Wikinggruppen kan med glädje och stolthet konstatera att ett stort antal av Wikinggruppens kunder återfinns på 2019 års lista, inte mindre än 10 st av de 100 snabbast växande e-handlare i Sverige använder Wikinggruppens e-handelsplattform. Detta tar vi som ett väldigt bra och konkret bevis på att vår e-handelsplattform och vårt helhetskoncept med flexibilitet samt stöd och hjälp till våra e-handlare på många områden fungerar riktigt bra!

dela_ok  Flexibel och anpassningsbar lösning – Möjlighet till specialfunktioner
Då vi även jobbar med systemutveckling och har valt en specifik arbetsmodell, har vi möjlighet att anpassa och skräddarsy din webbutik helt efter dina behov och önskemål för att passa din verksamhet perfekt.

dela_ok  Professionell och unik design enligt dina önskemål
Väljer du WGR BasWGR Plus eller WGR Enterprise ingår professionell och unik responsiv design av din webbutik utifrån dina önskemål. Detta ingår alltså i kostnaden för butiken utan extra kostnad! Den responsiva designen ger perfekt mobilanpassning och att din butik visas alltid på ett optimerat sätt oavsett typ av enhet besökaren använder.

dela_ok  Klarna Checkout – Komplett Betallösning på plats
Som Klarna Native partner kan Wikinggruppen erbjuda den kompletta kassalösningen Klarna Checkout utan månadskostnad eller startavgift från Klarna. Klarna Checkout är inkluderat och färdig att användas i Wikinggruppens samtliga e-handelspaket.

dela_ok  Sökmotorvänlig e-handelsplattform
Ett löpande flöde av besökare som kommer från sökningar som görs hos Google är mycket viktigt. Vår e-handelslösning är modern och skriven för att vara sökmotorvänlig från start och innehåller även automatfunktioner för sökmotoroptimering så att du som e-handlare kan släppa tekniken och koncentrera dig på bra unikt och bra innehåll istället.

dela_ok  Förberedd för Internationell handel
Butiken är förberedd för internationell handel med 7 språk tillgängliga samt många olika valutor med automatisk valutakursuppdatering. Moms hanteras korrekt med automatik vid export mm.

dela_ok  Marknadsföring & Effektivisering
Du får tips samt tillgång till material och funktioner för en effektiv marknadsföring av din webbutik samt hur du bäst konverterar besökaren till betalande kund men även hur du effektiviserar och automatiserar flöden mm. Wikinggruppen har även en egen ”inhouse” avdelning som kan hjälpa till med effektiv och för dig lönsam digital marknadsföring.

dela_ok  WGR Frakt – Färdigförhandlat fraktavtal på plats med upp till 55% rabatt
WGR frakt är troligen Sveriges bästa fraktavtal med en paketlösning för frakt som sänker dina fraktkostnader samt gör hanteringen av frakt enkel. Det finns inga volymkrav så du får ett mycket bra pris direkt även som en mindre e-handlare. Detta leder till förbättrade marginaler för de butiker som använder Wikinggruppens e-handelsplattform tillsammans med WGR Frakt och därmed skapar vi bättre möjligheter för att växa lönsamt.

dela_ok  Säker drift av din butik
Alla servrar finns i därför avsedd miljö i Sverige med larm och övervakning 24/7/365 och automatisk backup. Din butik kommer att fungera bra idag, imorgon och nästa år.

dela_ok  SSL / https ingår alltid
Att använda https ger flera fördelar, du får säker autentiserad och krypterad kommunikation vilket är tryggt för kunden och även en fördel i Googles sökresultat kontra sidor som inte använder ssl/https.

dela_ok  Enkelt & Smidigt
Vår e-handelsplattform är mycket användarvänlig. Du kommer igång snabbt och det är lätt att jobba med systemet.

dela_ok  Komplett leverantör
Vi kan hjälpa dig inom alla Internetrelaterade områden.

dela_ok  Stort antal funktioner och moduler
I Wikinggruppens e-handelsplattform finns en stor mängd moduler och funktioner som ingår som standard oavsett vilken lösning du väljer. Allt syftar till att ge dig verktyg för bästa möjliga försäljning men även intern administrativ effektivitet.

dela_ok  Stort antal partners
Wikinggruppen jobbar tillsammans med de främsta aktörerna inom alla områden som rör e-handel, betalningslösningar, affärssystem, logistiksystem, marknadsföring och försäljning.

dela_ok  0% i transaktionsavgift
Wikinggruppen tar inte ut någon procentuell avgift på din försäljning.

dela_ok  Anpassad för företag som drivs från Sverige
Wikinggruppens e-handelsplattform är utvecklad och anpassad för företag som driver sin verksamhet från Sverige. Det gör att det bland annat finns färdiga kopplingar till många svenska affärssystem, TA system, 3PL system osv.

dela_ok  Fri support – Vi stöder dig på din e-handelsresa
Som kund hos Wikinggruppen har du fri support både via telefon och e-post. Vi finns tillgängliga om du behöver hjälp på något sätt. Då vi håller jour får du även hjälp på kvällar samt helger.

framat Har du en befintlig lösning och funderar på att byta e-handelsplattform ? Läs mer här! 

Kundomdömen

"Bästa plattformen och mest prisvärda , inget snack om saken där! "

"Bästa plattformen lång erfarenhet och bra och snabb service."

"Idag är det 1 år sedan vi pekade om våra domäner och började använda Wikinggruppens system. Jag och min familj vill framföra vår yttersta tacksamhet för den tjänst och produkt Wikinggruppen levererar till oss."

"Finns ingen som har så bra service och som lyssnar på sina kunder. Tack för att ni finns."

"Superbra service - personalen är kunnig, hjälpsam, kreativ och trevlig! Är väldigt nöjda med vår webbutik samt alla andra lösningar som vi tillsammans skapat för att utveckla vårt företag."

"Driften funkar bra, hjälp finns att få, bra och kunnigt folk som svarar på ens frågor. Känns tryggt att ha webbutiken hos Wikinggruppen."

"Riktigt bra plattform som dessutom inte kostar allt för mycket att utveckla med små egna finesser. Även väldigt trevlig och hjälpsam personal."

"Snabb service o aldrig några problem"