WGR Bas – allt för en lyckad e-handel

WGR Bas är avsedd för dig som omsätter ca 0 - 12 miljoner i din e-handel, primärt vänder dig mot den svenska marknaden och vill ha en komplett professionell e-handelsplattform med responsiv design enligt dina önskemål men samtidigt vill hålla kostnaderna nere. I plattformen ingår marknadens smidigaste kassalösning, för alla populära betalsätt, utan några fasta avgifter. Du får även fri support samt stöd från en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer.

Kom igång med din webbutik redan idag!

Skapa testbutik Kontakta oss

Komplett lösning som kan skräddarsys

WGR Bas är en komplett e-handelslösning med unik responsiv design enligt dina önskemål, drift av din webbutik, samt fri support. Du får även en komplett kassalösning som gör att du direkt kan ta betalt med kort, bank, faktura och delbetalning. Utan att du behöver integrera något. Hos Wikinggruppen får du en snygg, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och enkel administration till ett fantastiskt pris.

Unik och professionell design ingår

Vår designer skapar ett eller flera designförslag efter dina önskemål. Vi tillämpar designgaranti, vilket innebär att du skall vara helt nöjd. Efter godkännande av det slutgiltiga förslaget från dig, skapar vi bilder och grafik till webbutiken i enlighet med förslaget.

Responsiv design ger mobilanpassning

Den unika design av butiken som tas fram enligt dina önskemål är responsiv. Det innebär att din butik med automatik anpassar designen efter anslutande enhet och därmed alltid visas bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller vanlig dator som ansluter.

Automatiserad sökmotoroptimering

Din butik sökmotoroptimeras med automatik utifrån de texter du skriver på produkter mm, därmed skapas automatiskt de bästa förutsättningarna för att du ska synas högt upp i Google och andra sökmotorer. Naturligtvis har du tillgång till alla seo parametrar om du vill justera något.

Komplett lösning inklusive Klarna Checkout

Du behöver inte koppla på någon kassalösning med betalningsfunktion. Den är redan på plats och klar att användas. Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Enkelheten i detta leder till att konverteringen blir hög, dvs att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt.

Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift!
Genom ett samarbete mellan Klarna och Wikinggruppen kan Wikinggruppen erbjuda Klarna Checkout, marknadens smidigaste kassalösning, utan start eller månadsavgift från Klarna! Du betalar bara en transaktionsavgift per köp. Väljer du WGR Bas är transaktionsavgiften till Klarna 2,59% + 3,50 kr per order.

Partners och kopplingar

Ett effektivt e-handelsupplägg består idag ofta av en kombination av flera sammankopplade system som tillsammans skapar ett optimalt flöde för att driva trafik, konvertera trafiken till betalande kunder och hantera beställningar och kunder på ett tidseffektivt sätt. Hos Wikinggruppen kan du skapa ett för just dig perfekt helhetskoncept inom e-handel!

Se alla partners och kopplingar

Några av funktionerna i WGR Bas

Återförsäljare/Avtalskund

WGR Bas har inbyggt stöd för försäljning till avtalskunder och återförsäljare. E-handelslösningen innehåller färdig funktionalitet för detta ändamål med bla, separata prislistor efter inloggning, val kring visning av pris inkl/exkl moms etc.

Egen kontaktperson

I uppstarten kan det vara mycket att tänka på och det kan vara en trygghet att ha en och samma person som håller ihop allting. Därför får du tillgång till en egen projektledare hos Wikinggruppen som hjälper dig och ger dig stöd i allt som rör din webbutik.

Enkel administration

Wikinggruppens webbutik kan hanteras av alla oavsett datorvana. Vare sig du har kunskaper inom HTML eller inte. Med vår enkla inbyggda textredigerare kan du hantera dina produkttexter som i vilket annat ordbehandlingsprogram som helst. Dessutom kan du ta betalt med både kort, bank, faktura och delbetalning – direkt – och slipper allt extra jobb med administrationen av det.

Säker drift

Vi har 24 timmars övervakning av våra servrar, med ström backup (UPS). Varje natt tas dessutom fullständig databackup på allt innehåll. Våra servrar finns i säkra lokaler med larm och kylsystem i Sverige.

Fri support

Fri support via e-post & telefon rörande butiken samt även kring allmänna e-handelsfrågor, grundläggande sökmotoroptimering m.m. Dra nytta av vår kompetens inom e-handel.

Rabattkoder

Detta är en efterfrågad och effektiv funktion som är inbyggd i butiken. Du kan välja mellan att göra en rabattkod som ger procentrabatt, fast summa eller fri frakt.

Priser & Paket

Kompletta lösningar för alla typer av e-handel

Om du behöver hantera större volymer har vi WGR Enterprise | Läs mer om WGR Enterprise

Frågor? Ändringar? Specialfunktioner?

Vi kan skräddarsy din webbutik så att den passar din verksamhet exakt! Du är varmt välkommen att kontakta oss ang vår webbutikslösning via ett kontaktformulär, via , eller genom att ringa .

Välkommen att testa en webbutik helt gratis under 30 dagar!