WGR Direct

Komplett e-handelslösning avsedd för dig som önskar en professionell e-handelsplattform som du kan växa i men samtidigt vill hålla kostnaderna nere initialt.

WGR Direct har stöd för ett stort antal moduler och partners och dessutom får du hjälp och stöd från en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer.

Kom igång med din webbutik redan idag!

Skapa testbutik Beställ WGR Direct

Komplett lösning för e-handel - Allt du behöver ingår

WGR Direct är en komplett lösning för e-handel som förutom en mycket kompetent e-handelsplattform även innehåller stöd & hjälp samt drift av din webbutik. Allt inkluderat i en låg månatlig kostnad. Starta upp din e-handel med WGR Direct och växla sedan upp till WGR Bas eller WGR Plus när du växer.

Responsiv design för bästa mobilanpassning

Designen av butiken är en viktig faktor för konverteringen. En attraktiv och tilltalande design drar till sig fler nya kunder, skapar ett förtroende och konverterar besökare till kunder. I WGR Direct väljer du bland flera responsiva designmallar som gör att butiken automatiskt visas bra på dator, surfplatta och mobil.

Automatiserad sökmotoroptimering

Din butik sökmotoroptimeras med automatik utifrån de texter du skriver på produkter mm, därmed skapas automatiskt de bästa förutsättningarna för att du ska synas högt upp i Google och andra sökmotorer. Naturligtvis har du tillgång till alla seo parametrar om du vill justera något.

Stöd för Payex Checkout

PayEx Checkout är en heltäckande tjänst för e-handel som maximerar konverteringsgrad genom optimerad utcheckningsprocess med utgångspunkt i kundvänlighet, enkelhet och trygghet. PayEx Checkout lagrar information om konsumenter och identifierar återkommande kunder. Återanvändning av lagrad information möjliggör en enklare betalningsupplevelse och därmed hög konvertering. Läs mer om Payex Checkout

Partners och kopplingar

Ett effektivt e-handelsupplägg består idag ofta av en kombination av flera sammankopplade system som tillsammans skapar ett optimalt flöde för att driva trafik, konvertera trafiken till betalande kunder och hantera beställningar och kunder på ett tidseffektivt sätt. Hos Wikinggruppen kan du skapa ett för just dig perfekt helhetskoncept inom e-handel!

Se alla partners och kopplingar

Anpassa din butik som du vill grafiskt

I Direct paketet väljer du en grund för utseende och struktur på din webbutik via de designmallar som finns att tillgå. Du kan sedan mycket enkelt via designverktyget anpassa färger, menyer etc helt efter ditt varumärke direkt i butikens kontrollpanel. Du har även möjlighet att redigera CSS, egen html mm.

Våra designmallar för WGR Direct

Med WGR Direct väljer du själv utseendet på din webbutik bland våra designmallar

Några fördelar och funktioner - WGR Direct

Enkelt att uppgradera

WGR Direct är bra för dig som vill komma igång snabbt och enkelt ta din idé till verklighet utan att ge avkall på funktionalitet. Du kan i lugn och ro utforska e-handels världen för en liten månadskostnad och se din webbutik växa fram och sedan smidigt skala upp till större paket hos Wikinggruppen allteftersom din verksamhet växer.

Egen kontaktperson

I uppstarten kan det vara mycket att tänka på och det kan vara en trygghet att ha en och samma person som håller ihop allting. Därför får du tillgång till en egen projektledare hos Wikinggruppen som hjälper dig igenom processen att starta upp din webshop samt även ger dig tips och råd hur du växer och lyckas med din verksamhet.

Enkel administration

Wikinggruppens e-handelsplattform kan hanteras av alla oavsett datorvana. Vare sig du har kunskaper inom HTML eller inte. Med vår enkla inbyggda textredigerare kan du hantera dina produkttexter som i vilket annat ordbehandlingsprogram som helst. Dessutom kan du ta betalt med både kort, bank, faktura och delbetalning – direkt – och slipper allt extra jobb med administrationen av det.

Säker drift

Våra servrar är placerade i säkra lokaler med larm och kylsystem i Sverige. Servrarna övervakas dygnet runt, året om med automatiska larm om något skulle ske. Varje natt tas fullständig databackup på allt innehåll som finns tillgänglig vid behov.

Fri support

Fri support via e-post & telefon rörande butiken samt även kring allmänna e-handelsfrågor, grundläggande sökmotoroptimering m.m. Dra nytta av den kompetens som Wikinggruppen har inom e-handel!

Rabattkoder

Detta är en efterfrågad och effektiv funktion som är inbyggd i butiken. Du kan välja mellan att göra en rabattkod som ger procentrabatt, fast summa eller fri frakt.

Vill du ha unik design och specialfunktioner?

WGR Direct är en modern, komplett lösning för e-handel men där designen är mallbaserad samt att vi inte gör några större speciallösningar för enskilda butiker. Vill du ha en helt egen och unik design på din webbutik och även ha möjlighet att just för din butik skräddarsy funktionalitet både vad gäller frontend samt backend? Då kan WGR Bas eller WGR Plus vara ett mer lämpligt val.

Välkommen att testa en webbutik helt gratis under 30 dagar!