Klarna Native Partner!
Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna!

Genom ett nytt samarbete mellan Klarna och Wikinggruppen kan nu Wikinggruppen som enda aktör i Sverige erbjuda Klarna Checkout, marknadens smidigaste kassalösning, utan start eller månadsavgift från Klarna! Du betalar bara en transaktionsavgift per köp.

Läs mer genom att klicka på bannern

WGR Enterprise - för professionell e-handel

WGR Enterprise är e-handelslösningen för dig som omsätter ca 8 miljoner och uppåt i din e-handel, önskar en komplett och professionell e-handelsplattform som kan hantera stora volymer besökare och order samt ger dig samma tekniska förutsättningar som de större aktörerna. Utöver detta ingår löpande stöd och support från en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer.

Kom igång med din webbutik redan idag!

Skapa testbutik Beställ WGR Enterprise

Avancerad funktionalitet som kan skräddarsys

WGR Enterprise är avsedd för dig som omsätter från ca 8 miljoner och uppåt i din e-handel, vill ha en komplett e-handelslösning som förutom basfunktionalitet innehåller en mängd avancerade tilläggsfunktioner bland annat i form av lojalitetsprogram samt filterfunktioner mm. Alla funktioner i både backend samt frontend kan dessutom skräddarsys fullt ut för att passa din verksamhet perfekt och maximera din konkurrenskraft.

Unik och professionell design ingår

Vår designer skapar ett eller flera designförslag efter dina önskemål. Vi tillämpar designgaranti, vilket innebär att du skall vara helt nöjd med den design som tas fram. Efter godkännande av det slutgiltiga förslaget från dig, skapar vi bilder och grafik till webbutiken i enlighet med förslaget.

Servicetimmar

24 servicetimmar ingår varje år. Dessa timmar kan fritt användas till vad ni önskar, tex programmering, sökmotoroptimering, konsultation etc. Tanken är att det löpande skall vara en skräddarsydd utveckling på din webbutik för att du skall ligga i framkant.

Responsiv design för bästa mobilanpassning

Den unika design av butiken som tas fram enligt dina önskemål är alltid responsiv. Det innebär att din butik med automatik anpassar designen efter anslutande enhets storlek och därmed alltid visas bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller vanlig dator som ansluter.

Komplett med marknadens smidigaste betallösning

Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Enkelheten i detta leder till att konverteringen blir hög, dvs att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt.

Några av de många fördelarna med WGR Enterprise

Automatiserad sökmotoroptimering

Din butik sökmotoroptimeras med automatik utifrån de texter du skriver på produkter mm, därmed skapas automatiskt de bästa förutsättningarna för att du ska synas högt upp i Google och andra sökmotorer. Naturligtvis har du tillgång till alla seo parametrar om du vill justera något.

Intern blogg

Med en blogg kan du bygga upp relevant innehåll för din webbutik. Detta är en viktig grund för sökmotoroptimering. Genom en blogg kan du också interagera och kommunicera med dina kunder och på så sätt få feedback och kommentarer som hjälper dig att stärka ditt varumärke.

Personlig e-handelskonsult

E-handel på den här nivån innebär att det är mycket att tänka på och det är många faktorer som skall samverka för att maximera din e-handel utifrån just dina förutsättningar. Därför får du som WGR Enterprise kund tillgång till en inom e-handel erfaren projektledare/kontaktperson hos Wikinggruppen. Din kontaktperson hjälper dig igenom processen att starta upp din nya webbutik och under hela resans gång.

Språk & Valutastöd

Nå ut till flera kunder och en större marknad. I WGR Enterprise ingår stöd för flera språk och 25 olika valutor. Automatisk växelkursuppdatering och korrekt automatisk momshantering vid export ingår, samt möjlighet till separata domäner mot respektive språk & valuta.

Dedikerad drift

Din butik driftas i en avskild miljö med låsta och dedikerade resurser för just din butik vilket garanterar bästa prestanda och stabilitet även vid mycket höga volymer av besökare. Vi kopplar även in ett sk Content Delivery Network, dvs innehållsnätverk som CloudFlare tillhandahåller. Din webbsidas statiska innehåll lagras och cachas på 28 datacenter runt om i världen (varav ett finns i Stockholm) för bästa möjliga laddtider oavsett vart i världen din kund sitter.

Servicetimmar & Support & Jour

24 servicetimmar ingår varje år. Dessa timmar kan fritt användas till vad ni önskar, tex programmering, sökmotoroptimering etc. Utöver det så ingår fri support via e-post & telefon rörande butiken samt även kring allmänna e-handelsfrågor, grundläggande sökmotoroptimering m.m. Som Enterprisekund har du även tillgång till ett journr som kan nyttjas vid akuta ärenden.

WGR Plus & WGR Enterprise

Jämför WGR Plus med WGR Enterprise

Funktioner

WGR Plus

WGR Enterprise

Dedikerad drift
Trafikmängd / mån 100 GB 250 GB
SSL certifikat
Filterfunktioner
Komplett kassalösning
Transaktionskostnad - Klarna Checkout 2,95 % Offert
Servicetimmar 8h 24h
Lojalitetsprogram
Rekommendation & Personalisering via Nosto (mer info)
Dygnet-runt-jour (SLA)
Pris
Startkostnad 0 kr 0 kr
Månadskostnad 2 695 kr/mån 4 995 kr/mån

Frågor? Ändringar? Specialfunktioner?

En WGR Enterprise butik skräddarsys så att den passar din verksamhet exakt! Du är varmt välkommen att kontakta oss via ett kontaktformulär, via , eller genom att ringa