WGR Plus - för effektiv e-handel

WGR Plus är lämplig för dig som omsätter ca 1-50 miljoner i din e-handel, är en aktiv e-handlare och vill ha en professionell e-handelsplattform som är flexibel, har språkstöd och kan hantera stora volymer. Förutom själva plattformen ingår även Klarna Checkout samt löpande stöd, hjälp och support från en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer. Wikinggruppen kan e-handel och hjälper dig att ligga steget före dina konkurrenter.

Kom igång med din webbutik redan idag!

Skapa testbutik Beställ WGR Plus

Komplett och professionell lösning för e-handel som kan skräddarsys

WGR Plus är en komplett lösning som förutom basfunktionalitet bland annat innehåller funktioner i form av språkstöd, filterfunktioner, responsiv design samt intern blogg. WGR Plus kan även skräddarsys både vad gäller frontend samt backend för att passa din verksamhet perfekt och maximera din konkurrenskraft.

Unik och professionell design ingår

Vår designer skapar ett eller flera designförslag efter dina önskemål. Vi tillämpar designgaranti, vilket innebär att du skall vara helt nöjd. Efter godkännande av det slutgiltiga förslaget från dig, skapar vi bilder och grafik till webbutiken i enlighet med förslaget.

Responsiv design ger mobilanpassning

Den unika design av butiken som tas fram enligt dina önskemål är responsiv. Det innebär att din butik med automatik anpassar designen efter anslutande enhet och därmed alltid visas bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller vanlig dator som ansluter.

Komplett lösning inklusive Klarna Checkout

Du behöver inte koppla på någon kassalösning med betalningsfunktion. Den är redan på plats och klar att användas. Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Enkelheten i detta leder till att konverteringen blir hög, dvs att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt.

Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift!
Genom ett samarbete mellan Klarna och Wikinggruppen kan Wikinggruppen erbjuda Klarna Checkout, marknadens smidigaste kassalösning, utan start eller månadsavgift från Klarna! Du betalar bara en transaktionsavgift per köp. Väljer du WGR Plus är transaktionsavgiften 2,95%.

Några av de många fördelarna med WGR Plus

Automatiserad sökmotoroptimering

Din butik sökmotoroptimeras med automatik utifrån de texter du skriver på produkter mm, därmed skapas automatiskt de bästa förutsättningarna för att du ska synas högt upp i Google och andra sökmotorer. Naturligtvis har du tillgång till alla seo parametrar om du vill justera något.

Intern blogg

Med en blogg kan du bygga upp relevant innehåll för din webbutik. Detta är en viktig grund för sökmotoroptimering. Genom en blogg kan du också interagera och kommunicera med dina kunder och på så sätt få feedback och kommentarer som hjälper dig att stärka ditt varumärke.

Egen kontaktperson

I uppstarten kan det vara mycket att tänka på och det kan vara en trygghet att ha en och samma person som håller ihop allting. Därför får du tillgång till en egen projektledare hos Wikinggruppen som hjälper dig igenom processen att starta upp din butik.

Språk & Valutastöd

Nå ut till flera kunder och en större marknad. I WGR Plus ingår stöd för flera språk och 25 olika valutor. Automatisk växelkursuppdatering och korrekt automatisk momshantering vid export ingår, samt möjlighet till separata domäner / språk

Dedikerad drift

Din butik driftas i en avskild miljö med dedikerade resurser för just din butik vilket garanterar bästa prestanda och stabilitet även vid höga volymer av besökare.

Fri support

Fri support via e-post & telefon rörande butiken samt även kring allmänna e-handelsfrågor, grundläggande sökmotoroptimering m.m. Dra nytta av Wikinggruppens långa erfarenhet och kompetens kring e-handel.

Priser & Paket

Kompletta lösningar för alla typer av e-handel

Om du behöver hantera större volymer har vi WGR Enterprise | Läs mer om WGR Enterprise

Frågor? Ändringar? Specialfunktioner?

Vi kan skräddarsy din WGR Plus butik både vad gäller frontend samt backend så att den passar din verksamhet exakt! Du är varmt välkommen att kontakta oss rörande vår e-handelsplattform via ett kontaktformulär, via , eller genom att ringa .

Välkommen att testa en webbutik helt gratis under 30 dagar!