Lediga Tjänster

Vill du jobba med systemutveckling och e-handel i ett mycket trevligt team hos en av Sveriges största e-handelsleverantörer?

Webbutvecklare (1 tjänst)

Kan du PHP & MySQL?
Vi söker nu efter ytterligare en webbutvecklare/programmerare till vårt kontor i Hudiksvall som i första hand kommer arbeta med vidareutveckling, kundanpassningar samt driftsättningar och viss support av vårt populära E-handelssystem. Tjänsten är på heltid och du arbetar i nära samarbete med andra erfarna utvecklare.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du har ”driv”, är självgående, samarbetsvillig och flexibel. Du kommer huvudsakligen jobba med PHP, MySQL databaser samt Javascript. Arbetet kommer främst att ske från vårt kontor i Hudiksvall, men efterhand finns det för rätt person möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetsplats samt arbetstid mm.

Vad skall du arbeta med?
Några exempel på vad du förväntas klara av är,

* Bygga ut befintliga tillbehör och funktioner i webbutik eller övriga system
* Bygga nya tillbehör och funktioner från grunden i webbutiken
* Kopplingar mellan webbutiken och andra system via olika api:er
* Ta projektansvar

Utbildning / Erfarenhet
Du som söker jobbet bör kunna,
* PHP, HTML, CSS samt Javascript
* Objektorienterad programmering
* MVC-strukturerad kod
* Databaser (främst MySQL)
* Tala och skriva svenska samt engelska flytande

Utöver detta ser vi det meriterande om du har kompetens inom områden som
* jQuery
* Du kan serverteknik, Windows och/eller Linux
* Du kan SEO teknik

Inkludera följande i din ansökan
* Personligt brev och meritförteckning.
* Länkar till, och beskrivning av tidigare projekt.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till info@wikinggruppen.se
Obs att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan.


Webbdesigner / Utvecklare (1 tjänst)

Vi söker nu efter en webbdesigner som i första hand kommer arbeta med inläggning av design på hemsidor samt webbutiker men även framtagning av design samt grafik till kunder kan förekomma. Du samarbetar i projekten med Wikinggruppens webbutvecklare samt projektledare för bästa möjliga resultat för våra kunder. Tjänsten är på heltid och du arbetar i nära samarbete med övriga 4 medarbetare i designteamet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du har ”driv”, är självgående och lyhörd för kunders önskemål samt alltid bemöter kunder på ett trevligt sätt. Arbetet kommer främst att ske från vårt kontor i Hudiksvall, men efterhand finns det möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetsplats samt arbetstid mm.

Krav:
* Goda kunskaper i Photoshop
* Goda kunskaper i HTML och CSS
* Erfarenhet av responsiv design
* Kunskaper i Javascript (Jquery)
* Tala och skriva svenska samt engelska flytande

Meriterande:
* Erfarenhet av att jobba med samt utveckla för WordPress
* Kunskaper i Ajax
* Kunskaper i SEO
* Erfarenhet inom mobil- och webbapplikationer
* Programmeringskunskaper; PHP
* Kunskap om databaser (SQL)

Inkludera följande i din ansökan:
* Personligt brev och meritförteckning
* Arbetsexempel

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till info@wikinggruppen.se Obs att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan.


Om Wikinggruppen

Wikinggruppen (WGR Data AB) grundades 1998 och är en komplett webbyrå med kontor i Hudiksvall samt Stockholm. Främst arbetar vi med e-handel och är med ca 1 500 levererade webbutiker en av Sveriges större e-handelsleverantörer. Vi arbetar även med systemutveckling och olika typer av webbaserade administrativa system. Vi har löpande vuxit organiskt och är nu 29 anställda som jobbar tillsammans som ett lag. Bland våra ca 3 000 kunder finns börsnoterade företag, kommuner och statliga verk men merparten är små och medelstora företag. Vi arbetar som en totalleverantör och kan erbjuda tjänster inom produktion, utveckling samt drift och marknadsföring vilket uppskattas av våra kunder.