Lediga Tjänster

Vill du jobba med systemutveckling och e-handel i ett mycket trevligt team hos en av Sveriges största e-handelsleverantörer?

E-commerce Success Manager a.k.a Projektledare e-handel (1 tjänst)

Vad sägs om ha tillgång till Hudiksvalls största soffor, biljardbord, pingisbord och ett gäng spännande kollegor – och få betalt för det?

Utöver lyx som en skapligt skön kontorsstol, ett snyggt, höj och sänkbart skrivbord så glider vi runt i strumplästen i våra lokaler hela dagarna och blickar ut över havet strax utanför när vi inte stirrar in i våra skärmar.

Självklart har vi massor av dryck och något att äta på arbetsplatsen som du kan njuta av och lite då och då bakar vi egen pizza, eller går och äter tillsammans någonstans.

Vi försöker varje år att åka och jobba i ett annat land under några dagar, ibland en vecka. Det är den enda gången på året vi har ganska fasta arbetstider. Till vardags har vi fantastiska flexramar som gör att ditt privatliv blir lättare att sköta.

Med ovanstående förmåner så kommer en del krav på den personen som ska få umgås med oss här på Wikinggruppen, nämligen följande:

Inskolningen i arbetet kommer att bestå av praktik hos vår support till en början, ett glatt gäng som hjälper våra kunder via mail och telefon. Du kommer även få praktisera hos våra designers och våra programmerare – vi förväntar oss inte att du skriver kod eller dricker flera liter med cola, men du ska förstå hur dom jobbar.

Ditt dagliga arbete består, efter inskolning, i att föra dialoger med våra kunder och lyssna till deras behov, föreslå förändringar och arbeta tight med kollegorna för att varje kund ska få exakt det dom vill ha.Du kommer jobba med en befintlig kundstock och underhålla denna och se till att kunderna utvecklar sina affärer.

I och med våra generösa flexramar så har privatlivet varit för bra för en av våra anställda som kommer att gå på föräldraledighet under 2018. Vi behöver därför täcka upp för henne.

Det som erbjuds är ändå en provanställning och med tanke på hur Wikinggruppen utvecklas så kommer vi högst troligt ha ett fortsatt behov av er båda när hon är tillbaka, om du trivs i våra soffor, med vår utsikt och med kollegorna vill säga.

Skicka in en ansökan till erik.drakenberg@wikinggruppen.se med ett aktuellt CV, ett kort personligt brev samt, om du har, bevis på dina quiz-resultat.

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Vi har levererat drygt 1700 butiker under snart 20 års tid.
Vi växer för varje år som går och är lite drygt 30 anställda för tillfället som hjälper allt från små enmansföretag till börsnoterade bolag med e-handel och systemutveckling.Webbutvecklare (1 tjänst)

Kan du PHP & MySQL?
Vi söker nu efter ytterligare en webbutvecklare/programmerare till vårt kontor i Hudiksvall som i första hand kommer arbeta med vidareutveckling, kundanpassningar samt driftsättningar och viss support av vårt populära E-handelssystem. Tjänsten är på heltid och du arbetar i nära samarbete med andra erfarna utvecklare.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du har ”driv”, är självgående, samarbetsvillig och flexibel. Du kommer huvudsakligen jobba med PHP, MySQL databaser samt Javascript. Arbetet kommer främst att ske från vårt kontor i Hudiksvall, men efterhand finns det för rätt person möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetsplats samt arbetstid mm.

Vad skall du arbeta med?
Några exempel på vad du förväntas klara av är,

* Bygga ut befintliga tillbehör och funktioner i webbutik eller övriga system
* Bygga nya tillbehör och funktioner från grunden i webbutiken
* Kopplingar mellan webbutiken och andra system via olika api:er
* Ta projektansvar

Utbildning / Erfarenhet
Du som söker jobbet bör kunna,
* PHP, HTML, CSS samt Javascript
* Objektorienterad programmering
* MVC-strukturerad kod
* Databaser (främst MySQL)
* Tala och skriva svenska samt engelska flytande

Utöver detta ser vi det meriterande om du har kompetens inom områden som
* jQuery
* Du kan serverteknik, Windows och/eller Linux
* Du kan SEO teknik

Inkludera följande i din ansökan
* Personligt brev och meritförteckning.
* Länkar till, och beskrivning av tidigare projekt.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till info@wikinggruppen.se
Obs att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan.


Om Wikinggruppen

Wikinggruppen (WGR Data AB) grundades 1998 och är en komplett webbyrå med kontor i Hudiksvall samt Stockholm. Främst arbetar vi med e-handel och är med ca 1 700 levererade webbutiker en av Sveriges större e-handelsleverantörer. Vi arbetar även med systemutveckling och olika typer av webbaserade administrativa system. Vi har löpande vuxit organiskt och är nu drygt 30 anställda som jobbar tillsammans som ett lag. Bland våra ca 3 000 kunder finns börsnoterade företag, kommuner och statliga verk men merparten är små och medelstora företag. Vi arbetar som en totalleverantör och kan erbjuda tjänster inom produktion, utveckling samt drift och marknadsföring vilket uppskattas av våra kunder.