Är du vår nästa kollega?

Nyfiken på vad vi gör här på Wikinggruppen? Kanske intresserad av att börja hos? Här kan du läsa mer om våra roller och vad vi söker hos dig.

Intresserad av att jobba på Wikinggruppen?

Vad kul! Vill du veta mer om vilka lediga tjänster vi har just nu och hur det är att jobba hos oss? Läs mer på wikinggruppen.se/jobb/.

Vem passar på Wikinggruppen?

Sen har vi självklart också en önskelista för specifika roller hos oss, mer om det här nedan.

Supportmedarbetare hos oss

I supporten pratar du mycket med våra kunder. Du hjälper dem med användarsupport och allmänt vägleder dem inom e-handelsområdet. Lite felsökning, intern support mot kollegor och att skapa material för upplärning/dokumentation ingår också i jobbet. 

Vad vi önskar att du har för att jobba som supportmedarbetare hos oss:

Utvecklare hos oss

I första hand kommer du arbeta med vidareutveckling och/eller kundanpassningar av den lösning våra kunder anlitar oss för. Till de flesta jobb har vi någon typ av intern guide – vi har gjort sakerna förr. Men ibland kommer det lite nytt och här får du då skapa något nytt, och dokumentera så vi inte behöver uppfinna hela hjulet på nytt nästa gång.

Vad vi önskar att du har för att jobba som utvecklare hos oss:

Visste du att du som en del av Visma Group får du bland annat får tillgång till ett internationellt nätverk om över 6500 utvecklare? Läs gärna mer om att vara utvecklare på Visma Group på https://developer.visma.com/. 

Projektkoordinator hos oss

Som projektkoordinator har du en tät kontakt med våra kunder, både nya och befintliga, och hjälper dem att nå just sina mål. Du är deras kontaktperson från start till driftsättning och vägleder dem i utformningen av just deras e-handel.

Vad vi önskar att du har för att jobba som projektkoordinator hos oss:

Digital Marknadsförare hos oss

Som digital marknadsförare hos oss kommer du arbeta med att driva trafik till våra kunder, både organiskt och betalt i flera kanaler. I rollen ingår också konverteringsoptimering, uppföljning och rapportering.

Vad vi önskar att du har för att jobba som Digital marknadsförare hos oss: