Lediga Tjänster

Vill du jobba med systemutveckling och e-handel hos en av Sveriges största e-handelsleverantörer?

Wikinggruppen befinner sig i en stark expansionsfas med många nya uppdrag från nya och gamla kunder. För att kunna ta hand om våra nya och befintliga kunder på bästa sätt behöver vi nu förstärkning. Om du motsvarar kvalifikationerna så är du varmt välkommen att ansöka! Vänligen observera att vi endast emot din ansökan via e-post.

Operativ Chef (1 tjänst)

Vill du växa med oss och jobba i ett grymt gäng?
Vi söker dig trygga och drivna ledare med förmåga att anpassa dig efter den unika atmosfär och energi som vi byggt upp under 15 års tid. Wikinggruppen har gått från den lilla programmeringsbyrån till att bli en av landets största e-handelsleverantörer. Framtiden innebär att vi växer markant och nya marknader väntar.

Vi tror att du har din bakgrund inom IT gärna med inriktningen e-handel. Ditt tekniska intresse och sinnelag är gediget och du tillfredsställs av att hitta kreativa men enkla lösningar på komplicerade problem. Gruppen består idag av 25 medarbetare inom kategorierna projektledare, programmerare, design och support.

För att passa in i vårt gäng och för att axla rollen som daglig ledare för vår verksamhet, är din ödmjuka och stabila framtoning av största vikt. Du har ett inneboende driv och är analytisk i ditt synsätt. Din förmåga att omvandla våra satta visioner till verkstad och samtidigt hålla logistiken välbalanserad är dina huvuduppgifter. Du möjliggör utveckling hos personalen och säkerställer att våra affärer och vår leverans prioriteras i en välstämd ordning. Viktigt är att du är öppensinnad, ser varje individ och tar ansvar över att föra gruppen mot gemensamma mål. Placering är på vårt huvudkontor i Hudiksvall.

Wikinggruppen samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2017-01-01. För ytterligare information ring gärna rekryteringskonsult Sofie Lambertsson 0733-51 27 21.


Webbutvecklare (1 tjänst)

PHP & MySQL guru?
Vi söker nu efter ytterligare en webbutvecklare/programmerare till vårt kontor i Hudiksvall som i första hand kommer arbeta med vidareutveckling, kundanpassningar samt driftsättningar och viss support av vårt populära E-handelssystem. Tjänsten är på heltid och du arbetar i nära samarbete med andra erfarna utvecklare.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du har ”driv”, är självgående, samarbetsvillig och flexibel. Du kommer huvudsakligen jobba med PHP, MySQL databaser samt Javascript. Arbetet kommer främst att ske från vårt kontor i Hudiksvall, men efterhand finns det för rätt person möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetsplats samt arbetstid mm.

Vad skall du arbeta med?
Några exempel på vad du förväntas klara av är:
* Bygga ut befintliga tillbehör och funktioner i webbutik eller övriga system
* Bygga nya tillbehör och funktioner från grunden i webbutiken
* Kopplingar mellan webbutiken och andra system via olika api:er
* Ta projektansvar

Utbildning / Erfarenhet
Du som söker jobbet bör kunna,
* PHP, HTML, CSS samt Javascript
* Objektorienterad programmering
* MVC-strukturerad kod
* Databaser (främst MySQL)
* Tala och skriva svenska samt engelska flytande

Utöver detta ser vi det meriterande om du har kompetens inom områden som
* jQuery
* Du kan serverteknik, Windows och/eller Linux
* Du kan SEO teknik

Inkludera följande i din ansökan
* Personligt brev och meritförteckning.
* Länkar till, och beskrivning av tidigare projekt.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till info@wikinggruppen.se
Obs att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan.

Om Wikinggruppen

Wikinggruppen (WGR Data AB) grundades 1998 och är en komplett webbyrå med kontor i Hudiksvall samt Stockholm. Främst arbetar vi med e-handel och är med ca 1 400 levererade webbutiker en av Sveriges större e-handelsleverantörer. Vi arbetar även med systemutveckling och olika typer av webbaserade administrativa system. Vi har vuxit organiskt och är nu 24 anställda som jobbar tillsammans som ett lag. Bland våra ca 3 000 kunder finns börsnoterade företag, kommuner och statliga verk men merparten är små och medelstora företag. Vi arbetar som en totalleverantör och kan erbjuda tjänster inom produktion, utveckling samt drift och marknadsföring vilket uppskattas av våra kunder.