Lediga Tjänster

Vill du jobba med e-handel i ett mycket trevligt team hos en av Sveriges största e-handelsleverantörer?

Wikinggruppen växer – Vill du växa med oss?

Wikinggruppen är med ca 2 600 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Vi växer stadigt för varje år som går och är nu närmare 40 anställda som hjälper allt från små enmansföretag till börsnoterade bolag med e-handel och systemutveckling. Nästan 95% av våra kunder rekommenderar oss till andra, något vi fick reda på i vår kundundersökning som genomfördes 2017. I och med den starka tillväxten behöver vi kontinuerligt förstärka med nya medarbetare på alla avdelningar. Vill du bli en del av ett grymt team som gör en framgångsresa och är du beredd att bidra? I sådana fall, välkommen med in ansökan!

Vi söker nu nya medarbetare till följande positioner,

Projektledare / E-commerce Success Manager

Wikinggruppen är idag en av dom största leverantörerna i Sverige när det gäller att tillhandahålla en plattform för e-handel. Bolaget har haft en stark tillväxt sedan många år tillbaka och trenden vägrar ge sig. Mycket tack vara duktiga medarbetare som hjälper våra kunder att lyckas. I och med den starka tillväxten behöver vi stärka teamen hos oss och vi söker nu en projektledare inom e-handel.

Vem är du?
Vi söker en person som:

 Kan ha många kundrelationer samtidigt
 Är pedagogisk och tydlig i sin kommunikation
 Förstår vikten av partnerskap mer än leverantör-kund-relationen
 Har lätt för att samarbeta med övriga kollegor
 Har god datorvana
 Är bra på marknadsföring, helst med fokus över internet
 Är du utöver detta bra på Google Analytics, Adwords och kanske själv har jobbat med att driva trafik på internet så bör du söka jobbet!

Vad får du?
Utöver en heltidsanställning och en ergonomisk arbetsplats i Hudiksvall så får du tillgång till Hudiksvalls (troligtvis) största soffa, biljard och pingis samt andra förmåner. Vi har en givmild flextid och fast lön samt en bonusmodell till samtliga anställda. Hela företaget tar en vecka per år och jobbar på annan ort, väldigt ofta i ett annat land vilket är väldigt trevligt men också stärker oss som företag!

Vad går jobbet ut på?
Vi får löpande in förfrågningar från såväl nya som befintliga kunder som vill ha hjälp.  Ditt jobb är att guida såväl nybörjare inom e-handel som lite mer erfarna handlare rätt, se till att vi förstår deras behov och komma med bra lösningar.

Till din hjälp har du olika team som stödjer varandra, så som en fantastiskt support, en kreativ frontend-avdelning samt ett gäng programmerare som än så länge har löst allt som har efterfrågats. Detta utöver dina kollegor i ditt team med projektledare.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till erik@wgr.se
Observera att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan


Medarbetare – Support / Kundservice

Wikinggruppen är idag en av dom största leverantörerna i Sverige när det gäller att tillhandahålla en plattform för e-handel. Bolaget har haft en stark tillväxt sedan många år tillbaka och trenden vägrar ge sig. Mycket tack vara duktiga medarbetare som hjälper våra kunder att lyckas. I och med den starka tillväxten behöver vi stärka teamen hos oss och vi söker nu bland annat fler medarbetare till vårt support-team.

Vem är du?
Vi söker en person som:

 Är pedagogisk och tydlig i sin kommunikation
 
Har ett intresse för handel, med fokus över distans
 
Har god förståelse för teknik
 
Har god förståelse för it-infrastruktur
 
Är insatt i lättare företagsekonomi, som förstår momssatser exempelvis
 
Har lätt för att samarbeta med övriga kollegor
 
Har mycket god datorvana överlag

Kan du dessutom lite mer om kod än din bankomat-kod, tycker om att lösa problem och komma med kreativa lösningar till våra kunder så är du troligtvis intressant för oss.

Vad får du?
Utöver en heltidsanställning och en ergonomisk arbetsplats i Hudiksvall så får du tillgång till Hudiksvalls (troligtvis) största soffa, biljard och pingis samt andra förmåner. Vi har en givmild flextid och fast lön samt en bonusmodell till samtliga anställda.

Hela företaget tar en vecka per år och jobbar på annan ort, väldigt ofta i ett annat land. Det är också ganska trevligt.

Du kommer bli en mästare på vår egna plattform för e-handel såväl som betalsätt, fraktlösningar osv.

Vad går jobbet ut på?
Du svarar på både mail och telefon när såväl kunder som andra vill komma i kontakt med oss. Frågorna kan variera och du har ett gäng kollegor som gärna hjälper dig igång eller när det är, en för dig, ny frågeställning som kommer upp.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till erik@wgr.se
Observera att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan


Frontend-fantom (CSS/Javascript)

Frontend-fantom sökes

Kan du CSS & Javascript?
Wikinggruppen söker nu en ny medarbetare till vårt Frontend-gäng. Idag består teamet av 3,5 personer. I det dagliga jobbet handlar det primärt om att se till att få våra kunders önskemål uppfyllda vad det gäller det visuella.

Tekniker som CSS och Javascript är lika vanligt för teamet som att det kommer solsken efter regn. Det betyder att du måste kunna hantera såväl CSS som javascript – men det är också bra att ha en viss förkärlek till solen.

Vi ser gärna att du arbetat med nämnda tekniker innan samt kan uppvisa saker du gjort tidigare som kommer imponera på oss. Om du känner dig trygg med följande så är du kanske nästa Wiking :)

Vad behöver du faktiskt kunna?
 HTML och CSS har du flera års erfarenhet av
 Javascript / Jquery bemästrar du ungefär lika bra som HTML och CSS.
 Svenska och Engelska kan du flytande och kan föra dialoger både internt och externt

Om du även njuter lite av att få jobba med Ajax, SEO, PHP och SQL-databaser så är det imponerande, men inte ett krav från vår sida.

Kan du skicka in en ansökan där du förklarar hur bra du är inom ovan nämnda områden, att du är en klippa på att hantera kunder och varför du skulle passa hos oss så skulle vi bli glada.

Normalt är det inte alls mycket resande i tjänsten, det händer – men största delen av tiden sitter vi, med vår havsutsikt och ger kunderna det dom önskar. En gång per år försöker vi åka och jobba på annan ort, gärna i ett annat land. Sist var vi iväg till Barcelona en sväng och nästa resa planeras just nu.

Du måste inte heller sitta vid ditt skrivbord förresten. Alla skrivbord går att höja och sänka, samt att vi har andra hjälpmedel, exempelvis intressanta saker att sitta på, plattor att stå på osv.

Bra att veta…
Utöver en ergonomisk arbetsplats är det mycket fräscha och fina lokaler, vi har såväl biljard och pingis samt att vår kaffemaskin har väldigt bra servicenivå, den fungerar nästan jämt. Lägg till frukt och annan dryck som ingår när vi känner för det så kanske du börjar få en bild av att vi är snäppet bättre att jobba hos än vad du är van vid.

Tjänsten är för placering i Hudiksvall och det är här ditt skrivbord kommer belastas av dina skärmar, din gummianka och allt annat du kan tänkas ha där.

Inskolningen till tjänsten sker enligt vår modell där du kommer hänga med de andra avdelningarna först, för att förstå hur vår support, våra projektledare samt våra programmerare arbetar.

Det finns bara en plats hos oss i vårt Frontend-gäng just nu och det kan vara smådumt att vänta med att söka då vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till erik@wgr.se
Observera att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan


Webbutvecklare

Kan du PHP & MySQL?
Vi söker nu efter ytterligare en (eller flera) webbutvecklare/programmerare till vårt kontor i Hudiksvall som i första hand kommer arbeta med vidareutveckling, kundanpassningar samt driftsättningar och viss support av vårt populära E-handelssystem. Tjänsten är på heltid och du arbetar i nära samarbete med andra erfarna utvecklare.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du har ”driv”, är självgående, samarbetsvillig och flexibel. Du kommer huvudsakligen jobba med PHP, MySQL databaser samt Javascript. Arbetet kommer främst att ske från vårt kontor i Hudiksvall, men efterhand finns det för rätt person möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetsplats samt arbetstid mm.

Vad får du?
Utöver en heltidsanställning och en ergonomisk arbetsplats i Hudiksvall så får du tillgång till Hudiksvalls (troligtvis) största soffa, biljard och pingis samt andra förmåner. Vi har en givmild flextid och fast lön samt en bonusmodell till samtliga anställda.

Hela företaget tar en vecka per år och jobbar på annan ort, väldigt ofta i ett annat land. Det är trevligt och stärker oss som företag!

Vad skall du arbeta med?
I första hand kommer du arbeta med vidareutveckling, kundanpassningar samt driftsättningar av vårt populära E-handelssystem.

Till din hjälp har du olika team som stödjer varandra, så som en fantastiskt support, ett gäng projektledare samt en kreativ frontend-avdelning samt massor av utvecklare i ditt ditt team. Några exempel på vad du förväntas klara av är,

* Bygga ut befintliga tillbehör och funktioner i webbutik eller övriga system
* Bygga nya tillbehör och funktioner från grunden i webbutiken
* Kopplingar mellan webbutiken och andra system via olika api:er
* Ta visst projektansvar

Utbildning / Erfarenhet
Du som söker jobbet bör kunna,
* PHP, HTML, CSS samt Javascript
* Objektorienterad programmering
* MVC-strukturerad kod
* Databaser (främst MySQL)
* Tala och skriva svenska samt engelska flytande

Utöver detta ser vi det meriterande om du har kompetens inom områden som
* jQuery
* Du kan serverteknik, Windows och/eller Linux
Du har koll på exempelvis GIT, Symfony samt SEO

Inkludera följande i din ansökan
* Personligt brev och meritförteckning.
* Länkar till, och beskrivning av tidigare projekt.

Välkommen med din ansökan
Om du tror att du passar in på ovanstående profil är du välkommen att ansöka. Ansökan sker via e-post till erik@wgr.se
Observera att tjänsten kan tillsättas snabbt varför du inte bör vänta med din ansökan

 


Om Wikinggruppen

Wikinggruppen (WGR Data AB) grundades 1998 och är en komplett webbyrå med kontor i Hudiksvall samt Stockholm. Främst arbetar vi med e-handel och är med ca 2 600 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Vi arbetar även med systemutveckling och olika typer av webbaserade administrativa system. Vi har löpande vuxit organiskt och är nu drygt 30 anställda som jobbar tillsammans som ett lag. Bland våra ca 3 500 kunder finns börsnoterade företag, kommuner och statliga verk men merparten är små och medelstora företag. Vi arbetar som en totalleverantör och kan erbjuda tjänster inom produktion, utveckling samt drift och marknadsföring vilket uppskattas av våra kunder.