Konverteringsoptimering & utveckling av användarvänlighet

Vill du att din webbutik kontinuerligt analyseras och förbättras av vårt konverteringsoptimerings-team? I denna tjänst arbetar ett team av experter för att hitta lösningar och skapa den bästa användarupplevelsen i din webbutik.

Detta ingår i tjänsten

  • Uppstartsfas med bedömning av kundbeteende i butiken
  • Ett dedikerat team bestående av olika spetskompetenser som regelbundet analyserar din sida
  • Direktkontakt med en projektledare från vår marknadsavdelning
  • A/B test vid behov*
  • Installation av modul för A/B-test i butikadmin
  • Möjlighet till implementation av bästa version efter slutfört test

*A/B- test innefattar befintlig funktionalitet med möjlighet till viss modifiering. Test av ny funktionalitet ingår inte kostnaden för utvecklingen om den överskrider en timmes arbete.

Varför är detta viktigt?

I en e-handelsvärld med hög konkurrens är konverteringsoptimering och användarvänlighet avgörande faktorer för att uppnå och behålla framgång. Att locka besökare till din webbutik är bara en del av ekvationen, att övertyga dem att genomföra köp är minst lika viktigt.

Här är varför du ska ta hjälp av oss:

  • Förbättra kundernas upplevelse för att göra det bekvämt att hitta vad de söker efter och få en positiv upplevelse, vilket i sin tur skapar lojalitet.
  • Genom att förstå besökares beteende på webbplatsen kan du identifiera och undanröja eventuella hinder. Detta kan leda till ökad konverteringsfrekvens och färre lämnade varukorgar. 
  • Genom att testa olika element på webbplatsen, såsom rubriker, färger och funktioner, hjälper vi dig att identifiera vilka ändringar som är relevanta för att förbättra användarvänligheten.

Inom e-handel är konverteringsoptimering och användarvänlighet något som kan göra skillnad mellan framgång och misslyckande. Ta hjälp av våra erfarna experter inom området!

Vad kostar det?

Pris: 6 900 kr/mån + moms
Initial bindningstid är 3 månader. Uppsägningstid efter att bindningstiden har löpt ut är 1 månad.
För att kunna använda denna tjänst krävs butikspaket WGR Bas, WGR Plus eller WGR Enterprise.

Är du nyfiken på hur denna tjänst kan gynna din e-handel är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss