Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Cigarrspecialisten

Butiken för dig som är intresserad av cigarrer

Vadunnamed heter ert företag?
Cigarrspecialisten.se (IweCommerce)

När startade ni er e-handel?
2014

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Med branschens utförligaste produktbeskrivningar och en ständigt utökande kunskapsbank så är cigarrspecialisten.se den perfekta butiken för dig som är intresserad av cigarrer. Vare sig du är nybörjare eller en inbiten aficionado.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Från mitten av 2013 och nästan hela 2014 så skapades planerna för att starta upp Cigarrspecialisten, det som tog längst tid var att hitta rätt plattform för e-handeln. Länge byggde vi butiker i open source-lösningar och provade runt bland diverse hyrlösningar. I September var det dags att vara toastmaster på en kompis bröllop och precis innan fick jag reda på att de gjort reklam för min butik, som vid denna tidpunkt inte ens var öppen än, i programbladet vid mottagningen. Så jag/WGR fick snabbt fixa de sista bitarna och slänga upp butiken helt oannonserad i slutet av september 2014. Ett halvår senare så har vi en tillväxt på 100% per månad de senaste månaderna utan att ens ha hunnit lansera den officiellt än, så allt har gått väldigt snabbt.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Valet föll på Wikinggruppen på grund av den flexibilitet som lösningen och företaget ger oss, ingenting verkar vara omöjligt. Detta är viktigare än man först tror när man startar upp, i alla fall för oss som ständigt vill ha utveckling i vår butik. Både gällande funktioner front office (för kunderna) och backoffice (för oss/administratörerna). Lika så gäller kopplingar till externa system, som blir allt viktigare idag. Hos WGR sitter man inte i knät på en hyrlösning som säger att man snällt får vänta tills en ny version kommer ut och som möjligen kommer ha just den där funktionen du så desperat behöver. En annan högst bidragande faktor är den service och support som vi hela tiden får. Svaren kommer snabbt och man märker att WGR har koll på läget. En annan stor fördel är att man har sin egen kontaktperson som man hela tiden bollar idéer och projekt med.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Vi är knappast en kund som sitter tyst, tvärt om har vi hela tiden minst ett projekt som ska implementeras i vår ehandel. Detta har dock inte varit några problem för WGR som, än så länge, inte sagt nej till någon ändring eller projekt vi velat göra. Vi har implementerat specialgjord design, kopplingar till externa system, speciallösningar för artikelvarianter, begärt in priser på otaliga projekt, och mycket mer. Trots att vi ligger på hela tiden och kanske är lite ”jobbiga” så möts vi bara av entusiasm, vilket är härligt!

Hur ser ni på framtiden?
Framtiden ser ljus ut, idéer och projekt står på kö för att få sjösättas och vi känner oss trygga i att Wikinggruppen kommer att vara en stadig och långsiktig parter att växa tillsammans med.

Webbplats
Välkommen att besöka cigarrspecialisten.se

 

Fler kundcase