Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Elgrossisten – en E-handelsraket

En elgrossistfirma med ett framgångsrikt samarbete tillsammans med Wikinggruppen

Grattis du är en av våra E-handelsraketer hur känns det?

Fantastiskt kul! Vi har haft en stadig tillväxt från första dagen med WGR och under Corona pandemin fick vi ytterligare skjuts uppåt. Vårt största problem nu är att vi växer ur våra lokaler 🙂

Kan du kort beskriva er verksamhet?

Vi grundades 2009 på en annan plattform men kostnaderna drog iväg och det var svårt att få rätt hjälp varpå vi bytte till WGR 2018. Hos WGR såg vi från första dagen skillnad i trafik och nya ordrar och vi fick äntligen den hjälp och support vi behövde för att ta nästa steg. Idag hanteras all försäljning från egen lagerlokal i Svanesund. Merparten av alla produkter köps in till vårt egna lager här och det vi inte har hemma beställs direkt från leverantör. Hösten är generellt bästa årstiden men olika produkter har olika säsonger. Framförallt sker vår försäljning direkt till konsument men allt fler företag hör av sig, en efterfrågan vi kommer att titta på lösningar för att hantera.

Vilka faktorer skulle du säga är bidragande till att ni lyckats så bra senaste tiden?

Vår mest bidragande faktor just nu är vårt samarbete med WGRs marknadsföringsteam. Detta samarbete förändrade allt och är en starkt bidragande faktor till att vi ökade med närmare 60 procent under förra året (2022). WGRs TA system har också varit riktigt bra och dess låga pris gjorde att vi i ett tidigt skede kunde automatisera vår fakturahantering och därmed frigöra tid till bla marknadsföring. Nu ser vi med spänning fram emot nästa projekt där vi tittar på att lägga till WGR fraktkassa och eventuellt även WGR avancerade fraktlogik för styrning av vilka fraktsätt som ska visas när.

Men som alltid hade vi inte varit någonstans om vi inte hade haft riktigt bra personal.

Vilka WGR lösningar använder ni idag?

Om Elgrossisten
VD: Per Andemore
Antal anställda: 2
www.elgrossisten.se

 

”Vår mest bidragande faktor just nu är vårt samarbete med WGRs marknadsföringsteam. Detta samarbete förändrade allt och är en starkt bidragande faktor till att vi ökade med närmare 60 procent under förra året (2022).”

Andrea Andemore, Elgrossisten

 

 

Välkommen att testa en webbutik helt gratis under 30 dagar!

    Fler kundcase