My Perfect Day

Fest, kalas och bröllopsdekorationer

Vad heter ert företag?
My Perfect Day AB

När startade ni er e-handel?
2014

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
My Perfect Day säljer dekorationer och tillbehör till bröllop, kalas, dop, baby showers och andra festliga tillfällen. Hos oss hittar du allt från dukar och stolsöverdrag till konfetti, ballonger och sugrör.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Vi startade med en liten hylla i sovrummet i årsskiftet 2013/2014. Sedan dess har vi dubblat omsättningen varje år och har nu ca 250 kvm lageryta, drygt 2500 artikelnummer och är tre anställda i företaget.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Vi kände att vi hade växt ur vår dåvarande e-handelslösning och stod och stampade. Vi ville ha en personlig partner som var duktig på e-handel och som kan hjälpa oss att fortsätta att växa framåt! Wikinggruppen fick vi rekommenderade till oss och efter ett första möte kände vi att det kändes helt rätt att satsa på de som partner!

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Vi kunde inte vara mer nöjda! Hela resan med uppbyggnad och lansering av den nya sidan har fungerat över förväntan och support och service har varit absoluta toppklass hela tiden. Inga fråga är för stor eller liten och vi känner att det finns möjlighet att växa tillsammans!

Hur ser ni på framtiden?
Sedan lanseringen i slutet av december har vi dubblat vår försäljning. Mycket tack vare att sidan nu är responsiv och att designen och funktionaliteten i butiken har anpassats efter hur just våra kunder handlar. Nu fortsätter vi resan med att bli Nordens störst butik inom vår genre!

Pauline Grindvall
My Perfect Day AB

Webbplats
Välkommen att besöka www.myperfectday.se

Fler kundcase