Newheaven

Din babybutik och barnbutik på nätet

Vad heter ert företag?
NewHeaven i Fristad AB

När startade ni er e-handel?
2010

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Vi verkar inom barnklädesbranchen med att sälja barnkläder och babykläder. Som barnartiklar säljer vi även bäddset, täcken,kuddar, babyfiltar och leksaker samt mycket mer som en förälder behöver till sitt barn och bebis.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Om vi ska ta en lång historia kort,så började vi med försäljning på Tradera av docksskåpsmöbler och tillbehör till dockskåp från 60-70 talet till samlare över hela världen. Det här var så roligt att vi började fundera på att ha en egen webshop och sälja på nätet. Begagnade dockskåpsmöbler fanns inte att tillgå i den utsträckning att det skulle gå att driva en egen webshop.

Steget över till barn och babyprodukter var inte långt och vi beslutade oss för att undersöka möjligheten med en e-handelsleverantör. Valet föll på en plattform med en koppling till Tradera. Efter fem år med den E-handelsleverantören beslutade vi oss för att byta plattform till Wikinggruppen.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Valet av Wikinggruppen var inte självklart från början men ju mer vi undersökte dom olika E-handels leverantörerna och rekommendationer från kunder hos Wikinggruppen, samtidigt som vi inte kunde hitta något negativt om Wikingruppen, var valet enkelt. Att sidan även är responsiv gjorde valet ännu mer självklart.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Från att komma från vår förra E-handelsleverantör är vi imponerade hur snabbt och enkelt allt fungerar med Wikinggruppens plattform. Supporten får vi kontakt med omedelbart, både med mail och telefon och det uppskattar vi. Vi driver även en lagershop tillsammans med webshopen och då har Wikinggruppen implementerat den med EasyCashier som fungerar utan problem med webshopen.

Vi som flyttat från en annan E-handelsleverantör, kan bara rekommendera och tacka Wikinggruppen för det stora och viktiga arbetet med att flytta produkter och funktioner så smidigt, att när allt var färdigt var det bara för oss att börja njuta av den fina responsiva sidan som Wikingruppen utvecklat.

Hur ser ni på framtiden?
Med en framtiden med allt mer konkurrens så ser jag en trygghet med Wikinggruppens kompetens och snabba handlingskraft att förändra snabbt och även då med kundens önskemål. Som vi ser det är utvecklingsmöjligheten med sidan och tillsammans med Wikinggruppen obegränsad. E-handeln går som tåget och då vill vi vara med på det tåget.

Sören Prim
Newheaven

Webbplats
Välkommen att besöka newheaven.se

Fler kundcase