Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Skickablommorstockholm

Skicka blommor och presenter inom Stockholm

Vad heter ert företag?
skickablommorstockholm.se

När startade ni er e-handel?
2013

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Vi driver webbsidor inom blomsterbranschen. Vi har ett tjugotal webbsidor i en multifunktionslösning som är unika för varje stad vi är aktiva i. I dagsläget är det buketter, blomster arrangemang och begravningsblommor som säljs men det finns framtidsplaner att utöka sortimentet inom vissa nya kategorier.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Utvecklingen har gått uppåt sedan starten, sidorna växer för varje månad.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Hade hört och läst en del gott om wgr innan jag demo testade en butik. Gillade det mesta med det efter att ha provat runt ett tag. En lätt och effektiv admin med översiktlig tillgång till alla saker man behöver göra. Alla grundläggande funktioner man behöver för att driva en framgångsrik e-handel. Plus att dem verkade vara tidigt ute med nya uppdateringar inom allt vad som gäller inom den snabbt utvecklande e-handeln nu förtiden

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Över förväntan, deras största fördel är deras admin och kundservice. Spelar ingen roll ifall man skickar en fråga eller fundering vid lunch eller klockan 22 på kvällen oftast får man svar ganska omgående. Även ifall man har önskemål om nya implementationer på sidan så finns dem oftast på plats inom någon vecka, där man varit med om andra aktörer som har sex månaders väntetid eller liknade för att se förändringarna.

Hur ser ni på framtiden?
Ljus, känns som wgr är med för att lyfta en i framgångarna och vill hjälpa till för att man ska lyckas.

Webbplats
Välkommen att besöka skickablommorstockholm.se

Fler kundcase