Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Skyltab

Displayprodukter mm

Vad heter ert företag?
Skyltab i väst ab

När startade ni er e-handel?
Vi startade vår verksamhet 2009 och då startade vi vår första e-butik.

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Vi driver idag tre webbshoppar och sitter i egna lokaler i Vänersborg där vi har all drift och även såklart vårt stora lager.

Skyltab.se säljer bla displayprodukter så som broschyrställ, gatupratare & diverse mässmaterial. Skyltab.se riktar sig mot slutkunder och våra största kundsegment är kommuner & företag. Även privatpersoner handlar av oss dock i begränsad mängd. De flesta ordrar skickas från vårt lager då det känns tryggt att ha kontroll på hela kedjan allt ifrån tillverkning till frakt ut till våra kunder. Sen har vi flera produkter som dropshippas från externa leverantörer.

Signimport.se är vår grossist del där delar av vårt displaysortiment erbjuds andra återförsäljare runt om i norden.

Citypro.se säljer produkter som inriktar sig mot offentlig utomhusmiljö med cykelställ & papperskorgar som bas men vi levererar även stora cykelgarage och fastighetsboxar. Här är det BRF som är vår största kundgrupp.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
När vi startade så låg vi på en mindre e-handels leverantör och deras plattform var väldigt begränsad och inte ens responsiv. Vi startade smått med små marknadsföringsmedel och har med tiden ökat utrymmet för annonsering och marknadsföring. Detta tillsammans med att vi arbetat mycket med våra plattformar för att få dessa så felfria och säljande som möjligt har gjort vår resa väldigt spännande. Det sker dagligen mycket arbete med att ta fram nya produkter samt att finjustera texter på kategori och produktnivå.

Bytet ifrån vår tidigare leverantör till Wikinggruppen är en stor orsak till vår ökade försäljning. Vi hade helt enkelt växt ur vår tidigare leverantör. 2015 valdes vi till årets företagare i Vänersborgs kommun av av Företagarna, Swedbank & Vänersborgs kommun. Något som vi är väldigt stolta över. 2016 blev vi utsedda av veckans affärer till ett Superföretag. 2017 & 2018 listade ehandelsindex oss på 8:e plats med störst resultat i förhållande till omsättning om minst 10 miljoner. Vi ser ljust på framtiden och med en ständigt uppgående kurva så sporrar detta oss att bli även bättre på allt vi gör.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Vi hade bara hört gott om Wikinggruppen på forum och av e-handelskollegor så det kändes som ett prisvärt och bra val.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Samarbetet har fungerat mycket bra. Vi fick en bra start med flytten från vår tidigare leverantör och vi har fått hjälp med att tweaka i ordning våra shoppar med de funktioner som vi tror är bra.

Hur ser ni på framtiden?
Framtiden kommer fortsatt vara ljus och vi kör så det ryker!

//
Martin Svensson
Skyltab i Väst AB

Webbplats
Välkommen att besöka https://skyltab.se/

Fler kundcase