Mervärdespaket: Wikinggruppen + Klarna

Wikinggruppen och Klarna presenterar – Mervärdespaketet!

Wikinggruppen och Klarna inledde 2015 ett nytt och djupare samarbete där Wikinggruppen blev så kallad Klarna Native Partner. Samarbetet möjliggjordes med hjälp av ny teknologi som gör att Wikinggruppen mycket enkelt och smidigt kan integrera och driftsätta den kompletta kassalösningen Klarna Checkout. Detta erbjuds till alla nya och befintliga e-handlare hos Wikinggruppen helt utan start- eller månadsavgifter från Klarna. Detta har varit första steget i Wikinggruppens och Klarnas gemensamma syfte att förenkla och kostnadseffektivisera för dig som e-handlare!

Resultatet har varit slående där butiker med Wikinggruppen + Klarna Checkout i snitt haft en tillväxt som är 3 gånger högre än e-handelsmarknaden i stort. Nu tar vi nästa steg!

2017 fördjupar Wikinggruppen och Klarna samarbetet ytterligare, genom att lansera ”Mervärdespaketet”, en uppsättning kraftfulla verktyg och tjänster för att stödja din fortsatta framgång och accelerera tillväxt. Exklusiva för dig som är kund hos Wikinggruppen och Klarna.

Mervärdespaketet kommer utvecklas löpande, men redan från start innehåller det  några grundbultar:

 Annonsplattform- för att generera kvalitativ trafik
Klarna och Wikinggruppen erbjuder en annonsplattform byggd av DanAds. Denna annonsplattform hjälper dig att exponera din butik till rätt målgrupp och vid rätt tidpunkt – utan att ständigt behöva tävla om sökord eller justera dina kampanjer. Annonsplattformen ger dig möjlighet att enkelt skapa dina annonser och förbättrar automatiskt placeringarna av dina annonser med hjälp av smart data. Du syns på de största medierna (både digitalt och tryckt) och till bästa pris, tack vare toppresterande algoritmer som gör allt åt dig. Läs mer om annonsplattformen

 WGR Kassasystem – integrerat kassasystem för försäljning över disk
WGR Kassasystem är en tilläggsmodul till Wikinggruppens e-handelsplattform som öppnar upp en rad nya affärsmöjligheter. Du kan sälja och ta betalt över disk i en fysisk butik, ta betalt vid telefonorder, erbjuda ett smidigt sätt för kredit/delbetalning i fysisk butik eller ta betalt vid hembesök för att ge några exempel. Modulen använder Klarna Checkout som betallösning och transaktionen räknas som kontaktfaktura vilket löser Skatteverkets krav på kassaregister/kontrollenhet. Det innebär att WGR Kassasystem även kan användas på smartphone eller surfplatta av dig som butiksägare. Ett tilläggsavtal behöver tecknas med Klarna. Modulen har en installationsavgift från Wikinggruppen och en startavgift från Klarna. Läs mer om WGR Kassasystem

Klarna Företagslån (fd Klarna Boost)
Som kund hos Wikinggruppen och Klarna har du nu möjlighet till mycket förmånlig företagsfinansiering via Klarnas nya produkt Boost.

Ansökan går på några minuter och blir du godkänd får du din ”boost” med nästa utbetalning från Klarna. Återbetalningen sker automatiskt baserat på din dagliga försäljning och Klarna tar enbart ut en fast avgift för förskottet – du vet alltid exakt hur mycket det kommer att kosta.

Är du kvalificerad för ett förskott?
Under ikonen ”WGR + Klarna Mervärdespaket” i din kontrollpanel finns nu ett avsnitt om Boost där du kan se ditt skräddarsydda erbjudande. Vill du läsa mer om den nya tjänsten från Klarna kan du göra det här