4 maj, 2018

Annonsplattformen Reach är live

Annonsera enkelt hos Google via plattformen "Reach"

Wikinggruppen erbjuder nu i samarbete med Klarna & Google en annonsplattform kallad ”Reach” som en del av det mervärdespaket för gemensamma kunder som tagits fram av Klarna & Wikinggruppen. Vår ambition med plattformen har varit att förenkla arbetet med att driva trafik mot sin webbutik på ett kostnadseffektivt sätt.

Den nya annonsplattformen är nu tillgänglig via webbutikens kontrollpanel och nås via ikonen ”Annonsplattform”. Klicka sedan på ”Öppna Reach”

Vilka är fördelarna med detta?
Tack vare partnerskapet med Google kan annonserna som du skapar via Reach nå 90% av Internetanvändarna världen över, via miljoner av webbsidor, nyhetssajter, Google-sökningar samt andra Google-sidor såsom YouTube och Gmail. Annonsplattformens smarta algoritmer ser även till att dina annonser placeras rätt och optimeras efter just din målgrupp!

Hur fungerar det?
Inne på Reach kommer du hitta smidiga verktyg för att enkelt skapa annonser och välja målgrupper.

Vem kan använda det?
Då tjänsten är en del i mervärdespaket Klarna + Wikinggruppen är det därmed tillgängligt för dig som använder Wikinggruppens e-handelsplattform samt Klarna Checkout. Aktiveringen av ditt konto sker automatiskt när du accepterar våra partners villkor. Sedan kan du direkt börja med din annonsering!

Webinar
Via nedanstående länk kan ni ta del av det webinar som hölls i samband med lanseringen. Tyvärr är inte ljudkvaliteten den bästa men det funkar.
Länk till Webinar ang annonsplattformen Reach hos Wikinggruppen


← Se alla nyheter