Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

31 december, 2018

Gott Nytt År :)

Från oss alla, till er alla...

Vi på Wikinggruppen vill börja med att tacka alla kunder, samarbetspartners och vänner för ett fantastiskt bra och roligt 2018! Vi har fortsatt haft en stor kundtillströmning under året och tagit in nya duktiga medarbetare varpå vi nu är 40 st som arbetar här med att hjälpa våra kunder att lyckas.

Det har hänt mycket positivt under 2018, inte minst det faktum att Wikinggruppen sedan juni 2018 är en del av Visma familjen med allt vad det innebär i form av resurser samt synergieffekter. Vi blev även ett DI Gasellföretag i oktober och fick ta emot ett diplom på Gasellgalan i Falun. Vi har fått in en del nya partners och kunnat jobba på med vidareutveckling av vår e-handelsplattform. Kort sagt, det har hänt mycket positivt under året och vi känner att vi har lagt en väldigt bra grund för kommande år.

Det är även alltid otroligt spännande att få följa ”våra” e-handlares resor framåt och uppåt och vi är säkra på att 2019 inte blir ett undantag även om det finns utmaningar, det ser vi helt enkelt till att det blir tillsammans! :)

Gott nytt år till er alla, önskar vi alla på Wikinggruppen!

Jonte, Erik, Oskar, Jerry, Kattis, Tomas, Pernilla, Marlene, Göran, Kenneth, Caroline, Gustav, David, Per, Ida, Pontus, Johan S, Johan N, Sofia, Fredrik H, Linda, Petter, Fredrik L, Oskar D, Niklas E, Adam J, Hans, Peder, Niklas F, Peter, Jonas, Magnus, Adam S, Niklas A, Dennis, Marcus, Axel, Alex, Maria och Robin.


← Se alla nyheter