24 februari, 2017

Halvajobbet.se

halvajobbet.se lanseras....

Hos halvajobbet.se hittar du maskiner och verktyg som håller måttet och gör ditt jobb lättare. Med 18 års erfarenhet inom branschen delar halvajobbet.se gärna med sig av sina erfarenheter och tar fram de produkterna som enligt dem gör jobbet bäst.

Den nya webbutiken grundar sig på Wikinggruppens WGR Bas paket och har därför unik responsiv design enligt kunds önskemål.

Vi ställde 5 snabba frågor till halvajobbet.se…

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Hyresmaskiner i Eskilstuna hyr ut och säljer maskiner till privatpersoner och företag. Erfarenheten av vilka maskiner som håller måttet har vi tagit med oss till vår e-handel halvajobbet.se.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Tanken har funnits där ett tag men i höstas bestämde vi oss. Vi kollade runt efter en e-handelslösning som vi gillade och bestämde oss för Wikinggruppen. Efter första kontakten så har allt rullat på snabbt. Vi valde att öppna upp butiken i februari men känner att vi har massor vi vill göra med sidan. Så räkna med att butiken kommer att utvecklas under året.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Efter en rekommendation från personerna som driver allafröer.se och jämförelse med andra lösningar.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Snabbt och smidigt helt enkelt.

Hur ser ni på framtiden?
Det känns för tidigt att säga men vi har massor av idéer som vi vill förverkliga och självklart mål som vi vill uppnå.

 

Wikinggruppen tackar för förtroendet och önskar halvajobbet. se all lycka med sin nya webbutik hos oss! Välkommen att besöka halvajobbet.se


← Se alla nyheter