Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

29 april, 2015

Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik

Idag är det väldigt enkelt att starta upp e-handel, inte minst hos Wikinggruppen som hjälper dig komma igång med en komplett e-handelslösning. Trots att det är en del att tänka på i uppstarten så kommer de riktiga utmaningarna i steg två.

Hur driver jag trafik till min butik och konverterar besökare till kunder?
Hur framgångsrik du blir som e-handlare ligger till stor del i dessa två punkter och det är där du bör lägga fokus och din tid. E-handel är i grund och botten inget annat än vanlig försäljning och samma mekanismer gäller där som i en fysisk butik. Du måste jobba med marknadsföring, försäljning och kundvård för att lyckas bra.

Som ett led i att alltid jobba för att främja och stödja Wikinggruppens e-handelskunder har vi beslutat att köpa in och sedan helt kostnadsfritt ge bort 200 exemplar av den utmärkta boken ”Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik”

I boken som är skriven av Jack Hansen hittar du 500 tips, råd, tankar och idéer som konkret hjälper dig i din verksamhet! Du får förslag på hur du driver trafik, får besökarna att köpa – och att komma tillbaka för att köpa igen. Boken är helt igenom konkret och laddad med tips som du kan använda direkt.

Som befintlig kund hos Wikinggruppen med ett aktivt avtal gällande hyra av webbutik är du välkommen att beställa boken här till kostnaden 0 kr! Vi har 200 exemplar så det är först till kvarn som gäller.

Beställ ditt ex på: http://shop.wikinggruppen.se/


← Se alla nyheter
Lyckas med en internetbutik