Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

25 mars, 2017

Resultat – Kundundersökning Feb-17

Resultatet över förväntan...

Vi vill veta hur du som e-handlare hos oss på Wikinggruppen upplever våra tjänster och vad du tycker om vår plattform. Därför kommer vi med start 2017 genomföra en kundundersökning två gånger per år. Resultatet används sedan som utgångspunkt i vårt förbättringsarbete, helt enkelt för att hela tiden kunna förbättra vårt erbjudande och därmed maximera konkurrenskraften för dig som använder Wikinggruppens E-handelsplattform.

  • Det är väldigt glädjande att se att hela 94 % av våra e-handelskunder kan tänka sig att rekommendera oss till andra företag. Samtidigt har vi med hjälp av svaren kunnat identifiera områden där vi kan förbättra oss, vilket ju är hela syftet med en kundundersökning, säger Jonte Bergman, VD och grundare, Wikinggruppen.

Från resultatet av undersökningen, som genomfördes under februari 2017, kan man överlag utläsa höga betyg från Wikinggruppens e-handelskunder. Kunderna har besvarat enkla frågor kring plattformen, bemötande, sina förväntningar på Wikinggruppen och var man önskar se förbättringar framöver.

Endast på frågan om e-handelsplattformen uppdateras och utvecklas kontinuerligt var resultatet ett medelbetyg. Det förklarar Jonte Bergman med att man behöver bli bättre på att kommunicera ut vilka förbättringar man faktiskt gör på plattformen som är tillgängliga för dig som e-handlare. Önskemål och ett behov som framkom av undersökningen var även att hjälpa handlarna att utveckla sin e-handel och att att öka sin försäljning.

  • Det har bland annat lett till satsningen vi kallar ”E-handelsinspiration från Wikinggruppen”, som är vår uppdaterade blogg. Med hjälp av kunskap och inspiration i form av intervjuer med andra e-handlare och artiklar som kan hjälpa t ex konverteringen vill vi tillgodose önskan från våra kunder att också vara en affärsdrivande partner, säger Jonte Bergman.

Nedan finner du resultatet av vår första kundundersökning, gjord i februari 2017.
Wikinggruppens kundundersökning Feb – 2017 (pdf)


← Se alla nyheter