Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

24 februari, 2017

Stick.se

stick.se lanseras...

Hos stick.se hittar du allt du behöver för att bekämpa skadedjur och ohyra. På stick.se finns både kunskap och relevant sortiment som underlättar för dig att själv utmana skadedjursproblem.
Butiken grundar sig på Wikinggruppens WGR Plus paket och är utbyggd med en del skräddarsydd funktionalitet för att matcha stick.se:s visioner och önskemål.

Vi ställde 4 snabba frågor till stick.se

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Stick.se ska bli nordens ledande internetbutik inom produkter för gör-det-själv skadedjursbekämpning. Vår affärsidé är enkel, vi vill ge våra kunder de bästa verktygen för att själva anta utmaningen med skadedjur och ohyra. Vår fokus, utöver att erbjuda högkvalitativa produkter, är att skapa trygghet och vilja att lösa problem själv – vi jobbar mycket med att ge privatpersoner den know-how som vanligtvis är förbehållen professionella sanerare genom tydliga guider och vår blogg.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Wikinggruppen motsvarade våra höga krav på utveckling, anpassning, plattformar samtidigt som utvecklingstakten var ok och priset rätt.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Bra

Hur ser ni på framtiden?
Stick.se har redan tagit fart utöver förväntan – vi ser mycket positiva utsikter.

Vi tackar för förtroendet och önskar stick.se all lycka med sin nya webbutik hos Wikinggruppen! Välkommen att besöka stick.se


← Se alla nyheter