Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

14 december, 2016

Vi söker en operativ chef!

Vill du växa med oss och jobba i ett grymt gäng?

Vi söker dig trygga och drivna ledare med förmåga att anpassa dig efter den unika atmosfär och energi som vi byggt upp under 15 års tid. Wikinggruppen har gått från den lilla programmeringsbyrån till att bli en av landets största e-handelsleverantörer. Framtiden innebär att vi växer markant och nya marknader väntar.

Vi tror att du har din bakgrund inom IT gärna med inriktningen e-handel. Ditt tekniska intresse och sinnelag är gediget och du tillfredsställs av att hitta kreativa men enkla lösningar på komplicerade problem. Gruppen består idag av 25 medarbetare inom kategorierna projektledare, programmerare, design och support.

För att passa in i vårt gäng och för att axla rollen som daglig ledare för vår verksamhet, är din ödmjuka och stabila framtoning av största vikt. Du har ett inneboende driv och är analytisk i ditt synsätt. Din förmåga att omvandla våra satta visioner till verkstad och samtidigt hålla logistiken välbalanserad är dina huvuduppgifter. Du möjliggör utveckling hos personalen och säkerställer att våra affärer och vår leverans prioriteras i en välstämd ordning. Viktigt är att du är öppensinnad, ser varje individ och tar ansvar över att föra gruppen mot gemensamma mål. Placering är på vårt huvudkontor i Hudiksvall.

Wikinggruppen samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2017-01-01. För ytterligare information ring gärna rekryteringskonsult Sofie Lambertsson 0733-51 27 21.


← Se alla nyheter