Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

19 februari, 2020

WGR Frakt lanseras!

Vill du kapa dina fraktkostnader med upp till 55%?

Nu lanserar vi ett nytt spännande erbjudande som vi tror blir väldigt bra och fördelaktigt för många av ”våra” e-handlare :)

Kapa dina fraktkostnader
Frakten är en stor kostnadspost för e-handlare och som nystartad eller mindre aktör är det väldigt svårt att få ett bra fraktavtal. Som ett led i vår strävan att hjälpa våra e-handlare öka sin konkurrenskraft lanserar Wikinggruppen nu därför WGR Frakt!

Vad är WGR Frakt?
Troligen Sveriges bästa fraktavtal med en paketlösning för frakt som sänker dina fraktkostnader samt gör hanteringen av frakt enkel. Du som använder Wikinggruppens e-handelsplattform erbjuds riktigt bra fraktvillkor redan från första transaktionen och ännu bättre när du växt en del.

Hur funkar det?
WGR Frakt möjliggörs genom ett unikt samarbete mellan Wikinggruppen, DHL och Budbee som ger dig kvalitativa fraktlösningar med spårbara paket inklusive upphämtning till riktigt bra villkor och pris.

Vi har redan förhandlat samt gjort alla nödvändiga integrationer, allt du behöver göra för att ta del av detta och öka dina marginaler som e-handlare är att läsa mer och anmäla dig.

Så här enkelt sänker du dina fraktkostnader!
1.Välj mellan DHL* och/eller Budbee
2. Ansök om kundnummer
3. Använd ert nya kundnummer för att boka förmånlig frakt via webportal hos DHL/Budbee eller via Unifaun Online

Sänk dina fraktkostnader, öka dina marginaler och din konkurrenskraft!

Läs mer om WGR Frakt här! 

* Om ni redan är kund hos DHL och enbart använder DHL som speditör kan vi tyvärr i vissa fall inte erbjuda WGR Frakt avtal för DHL.


← Se alla nyheter