SEO

För ökad synlighet och ranking i Google!

Sökmotoroptimering

Eftersom en webbutik är föränderlig krävs också ett löpande arbete med sökmotoroptimering (SEO). Nya varugrupper tillkommer och utbudet i nuvarande förändras. Förutsättningarna ändras också i rask takt av Google, så det gäller att vara insatt och arbeta enligt de senaste metoderna. Att ständigt arbeta med sökmotoroptimering i webbutiken kan göra att du ligger steget före dina konkurrenter och tar marknadsandelar!

Fördelarna med sökmotoroptimering är många:

  • En investering som ger synlighet över tid
  • Gör webbutikens utbud tydligare
  • Ger butiken fler relevanta besökare
  • Kan öka konverteringen
  • Du ligger steget före konkurrenterna
  • Långsiktigt ta bra “gratis” placeringar hos Google

50% rabatt för webbutiker hos Wikinggruppen

SEO-analys

ord. 13 800 kr/mån
6 900 kr 

ex moms

Kontakta oss
Se vad som ingår

Vi gör en engångs-analys, och du optimerar din sida själv.

Teknisk SEO-analys: Vi spindlar igenom webshopen och kontrollerar meta-taggar, alt-taggar, svarskoder, rubriker och mycket mer som kan vara tekniska hinder för synligheten.

Sökordsanalys: Vi gör sökordsanalys med max 50 sökord och sökvolymer för dessa för att utifrån placering och sökvolym välja vilka varugrupper som ska prioriteras och vilka sökord som är relevanta att använda.

Nyheter, tips & råd: Konkreta tips på hur just er webbutik kan förbättras samt generella tips för ökad synlighet i Google.

Rapport: Allt sammanställs och levereras i ett samlat dokument. Du väljer sedan om du själv vill utföra åtgärderna eller om du önskar anlita oss även för det.

SEO-paket

Offert 

Kontakta oss vid intresse.

En månads uppsägningstid, från nästa avtalsperiod.

Kontakta oss
Se vad som ingår

Vi analyserar och optimerar din sida löpande.

Teknisk SEO-analys: Vi eliminerar eventuella tekniska hinder för synligheten. Vi spindlar igenom webshopen och kontrollerar meta-taggar, alt-taggar, svarskoder, rubriker och mycket mer.

Sökordsanalys: Vi gör sökordsanalys löpande för att utifrån placering och sökvolym välja vilka varugrupper som ska prioriteras och vilka sökord som är relevanta att använda.

On page optimering: Vi jobbar kontinuerligt med webbutikens textuella innehåll. Vi ser till att bra och relevanta meta titles och meta descriptions läggs in, att brödtext och rubriker optimeras mot sökorden. Vi tipsar också om att skapa annat innehåll till kampanjer och bloggar för att öka synligheten i sökmotorerna och för att boosta konverteringen.

Nyheter, tips & råd: Vi förser dig löpande med unika tips och råd samt branschnyheter.

Rapport: När vi har jobbat med er sida under en längre tid så kommer ni att få en rapport på hur det har utvecklat sig. I rapporten från ni ta del av sökordens aktuella placering i Google samt förändringen som har skett till följd av optimeringen.