Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Sökmotoroptimering – SEO Light

SEO är en konkurrensfördel

Sökmotoroptimering för e-handlare – SEO Light

Eftersom en webbutik är föränderlig krävs också ett löpande arbete med sökmotoroptimering (SEO). Nya varugrupper tillkommer och utbudet i andra förändras. Förutsättningarna ändras också i rask takt av Google, så det gäller att vara insatt och arbeta enligt de senaste metoderna. Att ständigt arbeta med sökmotoroptimering i webbutiken kan göra att du ligger steget före dina konkurrenter och tar marknadsandelar!

Fördelarna med sökmotoroptimering är många:

Teknisk SEO-analys: Vi eliminerar eventuella tekniska hinder för synligheten. (Vi spindlar igenom webshopen och kontrollerar meta-taggar, alt-taggar, svarskoder, rubriker, interna och externa länkar och mycket mer.)

Sökordsanalyser: För de varugrupper du prioriterar genomför vi en sökordsanalys, för att se till att relevanta sökords används. Vi utgår ifrån relevans och sökvolym.

On page optimering: Vi jobbar kontinuerligt med webshopens textuella innehåll. Vi ser till att bra och relevanta meta title och meta descriptions läggs in, att brödtext och rubriker optimeras mot sökorden och att bilderna har alternativa bildtexter. Vi tipsar också om att skapa annat innehåll till kampanjer och bloggar för att öka synligheten i sökmotorerna och för att boosta konverteringen.

Statistikrapporter: Vi tar fram en månadsrapport där du får en bra översikt över trafik till webshopen, konverteringsgraden för de olika trafikkällorna samt en rapport med sökordens aktuella placering i Google.

Nyheter, tips & råd: Vi förser dig löpande med unika tips och råd samt branschnyheter.

I SEO Light ingår:

Pris: 5 900 kr exkl. moms per månad. (6h arbete per månad ingår)

Mer information & beställning

Vill du komma i kontakt med oss angående SEO Light paketet?
Vänligen skicka ett mail till , ring 010-177 99 33 eller använd vårt kontaktformulär.