Webbhotell - Windows & Linux miljö

Driftmiljö

Vi erbjuder en högkvalitativ driftmiljö för din webbplats som fungerar bra idag, imorgon och nästa år. En stabil miljö som inte begränsar utan ger dig möjligheter. Vi har 2 paket att välja bland, klicka på ”Läs mer / Beställ” för att se en detaljerad specifikation. Vi erbjuder nu både webbhotell i Windows samt Linux miljö. Om du exempelvis vill använda Joomla CMS eller Wordpress till en blogg så är linux kontot rätt val. Vill du kunna använda asp.net väljer du Windows.

 

 

Gemensamt för alla kontotyper är:

Fria tjänster

Hos oss ingår många tjänster, t.ex. webbmail, statistik, CGI- och ASP-script för olika ändamål, stöd olika sorters databassystem, SPAM filter och antiviruskoll av e-post. Allt detta ingår i alla våra webbhotell-paket.

Stabilitet

Vi har 24 timmars övervakning av våra servrar, med ström backup (UPS). Varje natt tas dessutom fullständig databackup på allt innehåll. Våra servrar finns i säkra lokaler med larm och kylsystem i Sverige.

Extratjänster

Vi kan erbjuda dig tilläggstjänster som t.ex. SSL certifikat. Se prislista för information om dessa extratjänster.

Kvalitet

Vi har medvetet valt att satsa och fokusera på kvalitet, högsta möjliga tillgänglighet och bra personlig service & support. Vi använder Windows 2008 servrar samt Linux servrar (Cloudlinux) som är snabba, tillförlitliga, stabila och ”up to date”! Vi vet att vårt system fungerar bra och kan därför erbjuda en 30 dagars ”nöjdhetsgaranti”. Är du inte nöjd med ditt webbhotell konto hos oss, får du helt enkelt pengarna tillbaka. Läs mer här om vår ”nöjdhetsgaranti”.

Kontrollpanel

Alla våra kunder får tillgång till en kontrollpanel (HELM för Windows samt Cpanel för linux). Genom kontrollpanelen har ni möjlighet att hantera i stort sett alla aspekter av er domän/er och dess tjänster själva, tex se utnyttjat utrymme, och bandbredd, hantera och skapa E-post konton, byta ftp lösenord, hantera records såsom C-names, mm.

Tillgänglighet

Vi har två olika leverantörer för internetanslutningen med i praktiken obegränsad bandbredd, Anslutningarna är oberoende av varandra för att garantera högsta möjliga tillgänglighet.

framat Support

Om Ni vill hjälp eller har frågor kan Ni alltid nå oss via e-post eller telefon på kontorstid. Chanserna är stora att Ni dessutom kan få hjälp på kvällar och helger via e-post. Välkommen att höra av dig till oss! På denna sida samlar vi dokument gällande tex e-postinställningar.

Kontakta oss!

Behöver ni hjälp att välja konto eller undrar över någonting?
Ring oss på 0650-75759 eller skicka in ett kontaktformulär så hjälper vi er tillrätta!

Relaterade länkar