Webbutik för framgångsrik E-handel

Hos Wikinggruppen får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och enkel administration till ett fantastiskt pris. Butiken är GDPR kompatibel och dessutom ingår alltid Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna. Unik och professionell responsiv design av butiken enligt dina önskemål ingår i WGR Bas, WGR Plus samt WGR Enterprise.

Jämför oss gärna noggrant med andra leverantörer så framgår det varför så många väljer en webbutik från Wikinggruppen.

Starta en webbutik eller utveckla din befintliga e-handel

Wikinggruppen är med över 2 600 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta lösningar för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare, har försäljning till konsument eller B2B, försäljning till andra länder etc så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning. När du startar din webbutik hos oss, ingår allt du behöver för att kunna börja sälja. Inklusive marknadens smartaste kassalösning med alla populära betalsätt helt integrerade och redo att användas.

Unik responsiv design enligt dina önskemål

Design anpassad för er målgrupp är en viktig faktor för maximal konvertering av besökare till kunder i er webbutik. Unik och professionell responsiv design av butiken enligt dina önskemål ingår i WGR Bas, WGR Plus samt WGR Enterprise. Vi arbetar helt enkelt med designen tills ni är helt nöjda med butikens utseende. I WGR Direct väljer du bland ett antal designmallar som även dom är helt responsiva. Den responsiva designen gör att din webbutik alltid visas bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller vanlig dator som ansluter.

Funktionalitet & Kopplingar

Butiken innehåller redan i grundutförande massvis med funktionalitet som dels syftar till att ge dig verktyg för bästa möjliga försäljning men även intern administrativ effektivitet. Utöver detta har vi ett stort antal kopplingar till system som sammankopplade med webbutiken ger dig ett optimalt och effektivt flöde. Vi har färdiga kopplingar till en mängd olika betallösningar, logistik och affärssystem, prisagenter och marknadsplatser. Se funktionsöversikt.

Kunskap & Support

Wikinggruppen har lång praktisk erfarenhet av e-handelsprojekt. Med över 2 600 genomförda projekt inom alla typer av e-handel sedan starten 1998 har vi sett både framgångssagor och mindre lyckade e-handelsprojekt och vi vet därför vad som krävs och hur man bör jobba för att lyckas. Med lång erfarenhet kommer kunnandet och kompetensen att hjälpa dig lyckas. Som kund hos Wikinggruppen har du fri support både via e-post samt telefon rörande allt kring webbutiken, e-handelsfrågor, grundläggande sökmotoroptimering mm.

Klarna Checkout ingår alltid

Du behöver inte koppla på någon kassalösning med betalningsfunktion. Den är redan på plats och klar att användas. Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Enkelheten i detta leder till att konverteringen blir hög, dvs att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt.

Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift
Genom ett nytt samarbete mellan Klarna och Wikinggruppen kan nu Wikinggruppen som enda aktör i Sverige erbjuda Klarna Checkout, marknadens smidigaste kassalösning, utan start eller månadsavgift från Klarna! Du betalar bara en transaktionsavgift per köp.

Priser & Paket

Kompletta lösningar för alla typer av e-handel

Om du behöver hantera större volymer har vi WGR Enterprise | Läs mer om WGR Enterprise

Ändringar? Specialfunktioner? Flexibilitet!

Vill du ha möjligheten att ligga före dina konkurrenter? Vi utvecklar vår e-handelsplattform löpande och kan även skräddarsy din webbutik så att den passar din verksamhet perfekt utifrån dina önskemål och behov och ger dig fördelar på marknaden!

Testa en webbutik gratis under 30 dagar!