Genomgång - Sökmotoroptimering

Bli funnen av intresserade kunder

Genomgång av din hemsida eller webbutik ur ett sökmotorperspektiv

Vi får ofta frågan om allt är ”rätt” eller om något kan förbättras vad gäller sökbarhet på viktiga sökord mm. Vi har därför tagit fram en produkt som vi kallar Genomgång – sökmotoroptimering. Det innebär att vi går igenom din hemsida eller webbutik och gör en liten sammanställning med förslag på förbättringar.

Hur går det till?

För att lyckas positionera er så högt som möjligt på Googles organiska träfflista på av er angivna sökord eller fraser utför vi ett arbete i flera steg.

Analys

Arbetet börjar med en analys där vi tillsammans med er tar fram ett eller flera relevanta sökord och/eller fraser för er verksamhet. Du får data om sökvolymer på de aktuella sökorden mm.

Intern sökmotoroptimering

Vi går igenom er hemsida eller webbutik och ser över tekniska faktorer för att göra hemsidan eller webbutiken så optimerad som möjligt för de valda sökorden. Vi sammanställer en lista med förslag på åtgärder som webbplatsägaren gör, tex utökning av textinnehåll.

Löpande rapportering

Du får tillgång till ett mätverktyg där du löpande kan följa ”dina” placeringar.

Vad kostar det?

Genomgången kostar 4 000 kr + moms. Vi lägger då 4 h arbete på er webbplats/webbutik och går igenom och sammanställer en rapport över åtgärder som webbplatsägaren kan jobba med själv.

Beställning

Välkommen att beställa en genomgång av din webbutik eller hemsida genom att skicka ett mail till sales@wikinggruppen.se

Lär dig mer

Kort introduktion till sökmotoroptimering
Guide till hur du skapar en säljande samt sökmotorvänlig titel – metataggar
Kontakta Wikinggruppen