Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Partners och Kopplingar

Hos Wikinggruppen kan du skapa ett för dig perfekt helhetskoncept inom e-handel

Samverkande system ger framgångsrik e-handel

Ett effektivt e-handelsupplägg består idag ofta av en kombination av flera sammankopplade system som tillsammans skapar ett optimalt flöde för att driva trafik, konvertera trafiken till betalande kunder och hantera beställningar och kunder på ett tidseffektivt sätt. Wikinggruppen jobbar tillsammans med de främsta aktörerna inom alla områden som rör e-handel, betalningslösningar, affärssystem, logistiksystem, marknadsföring och försäljning.

Betalningslösningar

Wikinggruppen har inbyggt stöd för ett stort antal betalsätt och leverantörer som du kan välja fritt mellan. Klicka på respektive logga för mer information eller kontakta oss för en rådgivande diskussion kring betalsätt som passar för just din verksamhet.

Affärssystem & Kassasystem

Skapa ett effektivt administrativt flöde för din e-handelsverksamhet genom att koppla in ett affärssystem eller koppla ihop ditt kassasystem med din webbutik. Saknas det system ni önskar använda är ni välkomna att kontakta oss så tittar vi på förutsättningarna för en inkoppling.

Minska dina fraktkostnader med upp till 55%

Frakten är en stor kostnadspost för många e-handlare och som nystartad eller mindre aktör är det väldigt svårt att få ett bra fraktavtal. Som ett led i vår strävan att hjälpa våra e-handlare öka sin konkurrenskraft lanserar Wikinggruppen nu därför WGR Frakt! WGR Frakt är Sveriges kanske bästa fraktavtal med en paketlösning för frakt som sänker dina fraktkostnader samt gör hanteringen av frakt enkel. Du som använder Wikinggruppens e-handelsplattform erbjuds riktigt bra fraktvillkor redan från första transaktionen och ännu bättre när du växt en del.

TA System - Logistik - Lagersystem

Förenkla, automatisera och snabba upp din logistik och frakthantering. Genom att koppla din webbutik hos Wikinggruppen mot ett transportadministrationssystem som vårt eget WGR TA, nShift eller andra typer av logistiktjänster (3pl) kan du förenkla din vardag som e-handlare rejält. Ett alternativ är att ha hela ditt lager externt. Ofta hanterar 3pl partnern då hela logistikkedjan från inleverans, lagerhantering, orderplock och frakt.

Övriga partners, kopplingar och tjänster

Ett urval av kopplingar och tjänster som kan hjälpa din verksamhet på olika sätt, bland annat inom marknad, försäljning och kommunikation. Saknas den tjänst ni önskar använda kopplat mot Wikinggruppens e-handelsplattform är ni välkomna att kontakta oss så tittar vi på förutsättningarna för en inkoppling.