Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Automatiserad sökmotoroptimering

Tekniskt perfekt sökmotoroptimering med automatik i din webbutik...

Ström av potentiella kunder till din verksamhet
Långsiktigt sett är troligtvis en sökmotoroptimerad webbutik en av de viktigaste marknadsföringsåtgärderna för din verksamhet. En mycket stor del av alla inköp som görs nu startar med en sökning på Internet. En länk till webbutik bland de 10 första träffarna på en fras eller ett nyckelord på en sökning hos Google eller Bing, Yahoo mfl kan därför vara mycket värdefullt och löpande leverera en stor mängd presumtiva kunder till din verksamhet.

laptopTekniskt perfekt sökmotoroptimering med automatik
I Wikinggruppens e-handelsplattform finns  ett automatläge där din webbutik sökmotoroptimeras med automatik utifrån de texter du skriver på produkter och varugrupper. Därmed skapas automatiskt de bästa förutsättningarna för att du ska synas högt upp i Google och andra sökmotorer. Naturligtvis har du tillgång till alla seo parametrar i form av h1, meta description etc om du vill justera något.

Fokusera på ditt innehåll
Med tekniskt perfekta förutsättningar på plats kan du därmed fokusera på att skapa bra innehåll i din webbutik som är relevant och unikt. Skriv bra och matnyttiga produkttexter, skriv beskrivningar på dina varugrupper och skapa extra innehåll med hjälp av den inbyggda cms delen. Kom ihåg! Bra och unikt innehåll är den viktigaste åtgärden du kan göra för att synas på bästa sätt i Google.

Fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform