Marknadsföring

-Ökad synlighet för ökad intäkt-

Digital marknadsföring för e-handlare

Som e-handlare är du säkert redan medveten om hur pass viktigt det är att synas och kontinuerligt driva trafik till din webbutik. Digital marknadsföring är idag ofta en självklar del av arbetet för dig som driver webbutik, men det gäller att spendera budgeten rätt för ökad lönsamhet. Wikinggruppen hjälper dig synas när potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder!

Vi har valt att kalla vår marknadsföringsavdelning för SYNLIG, eftersom fokus ligger just på relevant och kostnadseffektiv synlighet online. Vi erbjuder olika marknadsföringspaket inom Sökmotoroptimering, Google Ads och Facebook-annonsering. Vid frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss! Är du inte e-handlare? Inga problem! Vi hjälper dig då samma principer gäller för alla webbplatser!

Läs mer om varför du bör välja Wikinggruppen / Synlig som din partner inom digital marknadsföring samt de tjänster vi erbjuder här nedanför!

Varför välja Synlig & Wikinggruppen?

Helhetsperspektivet

Vi har ett helhetsperspektiv och vårt fokus ligger inte bara på att driva trafik utan också på att trafiken ska bidra till ökad konvertering i webshopen.

Google Partner

Synlig är Google-Partner, vilket innebär att vår personal är certifierad i Google Ads. Vårt marknadsföringsteam samarbetar med Google för att uppnå bästa resultat.

Vi kan e-handel

Wikinggruppen är en erfaren leverantör av e-handelslösningar. Dessutom har vi spetskompetens inom digital marknadsföring - en unik kombination som ger dig som e-handlare stora fördelar.

Moduler

Med Wikinggruppens olika moduler är det mycket enkelt att integrera tjänster som Google Shopping, Facebook Remarketing mfl. Med hjälp av vårt kunniga utvecklingsteam och vår serviceinriktade support löser vi det mesta!

Lång erfarenhet

Wikinggruppen har erbjudit systemutveckling sedan 1998, e-handelslösningar sedan 2005 och vårt marknadsföringsteam har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring i bagaget.

Låga priser och inga dolda avgifter

Hos oss får alla kunder samma fasta pris - oavsett hur mycket du säljer eller hur stor din budget är. Vi tar ingen andel av din omsättning.

Strategi och synlighet

Digital strategi & synlighet
Digital strategi

Vi genomför en SEO-analys av webbutiken och en Google Ads-analys av annonseringen. Vi presenterar konkreta förslag på hur du kan öka synligheten och försäljningen och förbättra Google-annonseringen. Vi fokuserar på sidans innehåll, de tekniska delarna och tar fram relevanta sökord att synas på - alltid utifrån ett användarperspektiv.

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering - Analys

Vi genomför en SEO-analys där vi tar reda på hur pass bra sökmotoroptimerad din webbutik är i dagsläget. Vi genomför en teknisk analys, sökordsanalys och dokumenterar konverteringsgraden för de olika trafikkanalerna och ger dig mängder med värdefulla tips på hur du kan förbättra webshopens synlighet och placeringar i Google.

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering - Pro

I detta paket ingår allt som presenteras under paketet SEO Light, med skillnaden att vi lägger fler timmar på arbetet (10h per månad) plus att vi även fokuserar på konverteringshöjande åtgärder. Att löpande arbeta med sökmotoroptimering i webbutiken bidrar till att du kan ligga steget före konkurrenterna och ta marknadsandelar!

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering - Light

Vi arbetar med SEO (sökmotoroptimering) i webbutiken, i syfte att förbättra sökordens placeringar i Googles organiska sökresultat och ge dig en konkurrensfördel! Att löpande arbeta med sökmotoroptimering i webbutiken bidrar till att du kan ligga steget före konkurrenterna och ta marknadsandelar! Light-paketet inkluderar 6h arbete per månad.

Google Ads

Google Shopping
Google Ads Komplett

Kom igång med annonsering i Google Ads eller få ut mer av de befintliga kampanjerna. Vi hjälper till med löpande förvaltning av kontot och anpassning av annonsering, i syfte att öka intäkterna. Har du inte testat Google Shopping så sätter vi upp det och administrerar kontot löpande. I detta paket ingår 4h arbete per månad.

Google Ads
Google Ads - Analys

Är du osäker på vad din befintliga annonsering i Google Ads ger och hur den kan förbättras? I en Google Ads-analys tar vi fasta på förbättringsmöjligheter och förmedlar unika tips och råd på inställningar och åtgärder som kan bidra till ökad lönsamhet. Du utför sedan förbättringarna själv i ditt Google Ads konto.

Google Shopping
Google Shopping och Dynamisk Remarketing

Vi hjälper dig att komma igång med shopping-annonser i Google Ads, vilket ger produkterna ökad exponering i Google med bild. Dynamisk Remarketing gör det möjligt att visa shopping-annonser specifikt för personer som tidigare besökt webbutiken.

Facebook-annonsering

Facebook Komplett - produktannonsering & remarketing
Facebook Komplett - produktannonsering & remarketing

Med Facebook-annonsering kan man på ett enkelt sätt nå ut till miljoner potentiella kunder. Vi hjälper dig att komma igång med (eller optimera) annonseringen. Varför inte testa produktannonsering mot tidigare hemsidebesökare? Med en relativt låg budget fångar man upp tidigare hemsidebesökare med riktade produktannonser på Facebook och Instagram.

Är du intresserad av våra tjänster inom digital marknadsföring?

Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor om våra tjänster eller om du är intresserad av att ta reda på hur vi kan öka synligheten för just din webbutik! Vänligen skicka ett mail till sales@wikinggruppen.se, ring 010-177 99 33 eller använd vårt kontaktformulär.

Vårt marknadsföringsteam

Maria Karlsson Wikinggruppen

Maria Karlsson

Telefon: 010-177 99 33
Email: maria.karlsson@wikinggruppen.se

Fredrik Hallberg Wikinggruppen

Fredrik Hallberg

Telefon: 010-177 99 33
Email: fredrik.hallberg@wikinggruppen.se