Marknadsföring

Öka din synlighet för att öka din försäljning samt lönsamhet

Lönsam digital marknadsföring

Vill du att vi jobbar aktivt tillsammans med dig för ökad försäljning och lönsamhet? Wikinggruppen kan hjälpa dig synas när potentiella kunder söker efter just de produkter eller tjänster som du erbjuder!

Vi har valt att kalla vår marknadsföringsavdelning för SYNLIG, eftersom fokus ligger just på relevant och kostnadseffektiv synlighet online. Vi erbjuder olika marknadsföringspaket inom Sökmotoroptimering, Google Ads och Facebook-annonsering. Vid frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss!

Läs mer om varför du bör välja Wikinggruppen / Synlig som din partner inom digital marknadsföring samt de tjänster vi erbjuder!

Certifierad Google Partner

Wikinggruppen & Synlig är Google-Partner vilket innebär att vår personal är certifierad i Google Ads.

”Som kund hos Wikinggruppen i över 10 år var det ett självklart val att låta dem ta hand om vår marknadsföring. Engagerade medarbetare som har öga för detaljerna och skapar framgångsrika annonser”

Kristinasscrapbooking.se

”Åren går men samarbetet med Wikinggruppen består. Redan 2008 anlitade vi Wikinggruppen för första gången, då hjälpte dom oss med att starta vår e-handel. Idag 14 år senare har samarbetet utvecklats till att innefatta en rad andra tjänster däribland digital marknadsföring. Wikinggruppens marknadsföringsavdelning är snabba, lyhörda och lätta att samarbeta med, kan varmt rekommenderas.”

Blingit.se

Erbjudanden

Google Ads

Bli synlig redan idag! Med annonsering i Google Ads (tidigare Adwords) når du ut på ett snabbt och relevant sätt. Vi skapar förutsättningar för att öka er försäljning och göra den mer lönsam.

Sociala medier

Med hjälp av annonsering i sociala medier har du chansen att locka både nya och befintliga besökare till din hemsida. Vi hjälper dig ta fram en fungerande strategi.

SEO

För långsiktig synlighet i det sk. organiska (obetalda) sökresultatet på Google rekommenderar vi att du satsar på sökmotoroptimering (SEO). Vi ser till att din hemsida sökmotoroptimeras för bästa synlighet i Google.

Varför välja Synlig & Wikinggruppen som ditt marknadsföringsteam?

Helhetsperspektivet

Vi har ett helhetsperspektiv och vårt fokus ligger inte bara på att driva trafik utan också på att trafiken ska bidra till ökad konvertering i din webshop.

Google Partner

Synlig är Google-Partner, vilket innebär att vår personal är certifierad i Google Ads. Vårt marknadsföringsteam samarbetar med Google för att uppnå bästa resultat.

Vi kan e-handel

Wikinggruppen är en erfaren leverantör av e-handelslösningar. Dessutom har vi spetskompetens inom digital marknadsföring - en unik kombination som ger dig som e-handlare stora fördelar.

Moduler

Med Wikinggruppens olika moduler är det mycket enkelt att integrera tjänster som Google Shopping, Facebook Remarketing mfl. Med hjälp av vårt kunniga utvecklingsteam och vår serviceinriktade support löser vi det mesta!

Lång erfarenhet

Wikinggruppen har erbjudit systemutveckling sedan 1998, e-handelslösningar sedan 2005 och vårt marknadsföringsteam har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring i bagaget.

Låga priser och inga dolda avgifter

Hos oss får alla kunder samma fasta pris - oavsett hur mycket du säljer eller hur stor din budget är. Vi tar ingen andel av din omsättning.

Vårt marknadsföringsteam

Kontakta oss