Marknadsföring

Öka din synlighet för att öka din försäljning samt lönsamhet

Lönsam digital marknadsföring

Vill du att vi jobbar aktivt tillsammans med dig för ökad försäljning och lönsamhet? Wikinggruppen kan hjälpa dig synas när potentiella kunder söker efter just de produkter eller tjänster som du erbjuder!

Vi har valt att kalla vår marknadsföringsavdelning för SYNLIG, eftersom fokus ligger just på relevant och kostnadseffektiv synlighet online. Vi erbjuder olika marknadsföringspaket inom Sökmotoroptimering, Google Ads och Facebook-annonsering. Vid frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss! Är du inte e-handlare? Inga problem! Vi hjälper dig då samma principer gäller för alla webbplatser!

Läs mer om varför du bör välja Wikinggruppen / Synlig som din partner inom digital marknadsföring samt de tjänster vi erbjuder!

Annonsera på Google, Facebook eller Instagram

Googel Ads komplett
Google Ads Komplett

Kom igång med annonsering i Google Ads eller få ut mer av de befintliga kampanjerna. Vi hjälper till med löpande förvaltning av ditt konto och anpassning av annonseringen med syftet att öka dina intäkter. Har du inte testat Google Shopping så sätter vi upp det och administrerar kontot löpande. I detta paket ingår 4h arbete per månad.

Google Ads
Google Ads - Analys

Är du osäker på vad din befintliga annonsering i Google Ads ger och hur den kan förbättras? I en Google Ads-analys tar vi fasta på förbättringsmöjligheter och förmedlar unika tips och råd på inställningar och åtgärder som kan bidra till en ökad lönsamhet för dig. Du utför sedan förbättringarna själv i ditt Google Ads konto.

Googel Ads komplett
Google Shopping och Dynamisk Remarketing

Vi hjälper dig att komma igång med shopping-annonser i Google Ads, vilket ger produkterna ökad exponering i Google med bild. Dynamisk Remarketing gör det möjligt att visa dina shopping-annonser specifikt för personer som tidigare besökt webbutiken.

Facebook Komplett - produktannonsering & remarketing
Facebook Komplett - Produktannonsering & Remarketing

Med Facebook-annonsering kan du på ett enkelt sätt nå ut till miljoner potentiella kunder. Vi hjälper dig att komma igång med (eller optimera) annonseringen. Varför inte testa produktannonsering mot tidigare hemsidebesökare? Med en relativt låg budget fångar man upp tidigare hemsidebesökare med riktade produktannonser på Facebook och Instagram.

Strategi och synlighet

Digital strategi & synlighet
Digital strategi

Vi genomför en SEO-analys av din webbutik och en Google Ads-analys av annonseringen. Vi presenterar konkreta förslag på hur du kan öka din synlighet, försäljning och förbättra Google-annonseringen. Vi fokuserar på sidans innehåll, de tekniska delarna och tar fram relevanta sökord att synas på - alltid utifrån ett användarperspektiv.

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering - Analys

Vi genomför en SEO-analys där vi tar reda på hur pass bra sökmotoroptimerad din webbutik är i dagsläget. Vi genomför en teknisk analys, sökordsanalys och dokumenterar konverteringsgraden för de olika trafikkanalerna och ger dig mängder med värdefulla tips på hur du kan förbättra webshopens synlighet och placeringar i Google vilket ger trafik mot din webbutik

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering - Pro

I detta paket ingår allt som presenteras under paketet SEO Light, med skillnaden att vi lägger fler timmar på arbetet (10h per månad) plus att vi även fokuserar på konverteringshöjande åtgärder. Att löpande arbeta med sökmotoroptimering i din webbutik bidrar till att du kan ligga steget före konkurrenterna, ranka högre hos Google och ta marknadsandelar!

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering - Light

Vi arbetar med SEO (sökmotoroptimering) i din webbutik, detta i syfte att förbättra sökordens placeringar i Googles organiska sökresultat och ge dig en konkurrensfördel! Att löpande arbeta med sökmotoroptimering i webbutiken bidrar till att du kan ligga steget före konkurrenterna och ta marknadsandelar! Light-paketet inkluderar 6h arbete per månad.

Varför välja Synlig & Wikinggruppen som ditt marknadsföringsteam?

Helhetsperspektivet

Vi har ett helhetsperspektiv och vårt fokus ligger inte bara på att driva trafik utan också på att trafiken ska bidra till ökad konvertering i din webshop.

Google Partner

Synlig är Google-Partner, vilket innebär att vår personal är certifierad i Google Ads. Vårt marknadsföringsteam samarbetar med Google för att uppnå bästa resultat.

Vi kan e-handel

Wikinggruppen är en erfaren leverantör av e-handelslösningar. Dessutom har vi spetskompetens inom digital marknadsföring - en unik kombination som ger dig som e-handlare stora fördelar.

Moduler

Med Wikinggruppens olika moduler är det mycket enkelt att integrera tjänster som Google Shopping, Facebook Remarketing mfl. Med hjälp av vårt kunniga utvecklingsteam och vår serviceinriktade support löser vi det mesta!

Lång erfarenhet

Wikinggruppen har erbjudit systemutveckling sedan 1998, e-handelslösningar sedan 2005 och vårt marknadsföringsteam har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring i bagaget.

Låga priser och inga dolda avgifter

Hos oss får alla kunder samma fasta pris - oavsett hur mycket du säljer eller hur stor din budget är. Vi tar ingen andel av din omsättning.

Certifierad Google Partner

Wikinggruppen & Synlig är Google-Partner vilket innebär att vår personal är certifierad i Google Ads.