Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Marknadsföring

Öka din synlighet för att öka din försäljning samt lönsamhet


Se våra erbjudanden

Lönsam digital marknadsföring

Vill du att vi jobbar aktivt tillsammans med dig för ökad försäljning och lönsamhet? Wikinggruppen kan hjälpa dig synas när potentiella kunder söker efter just de produkter eller tjänster som du erbjuder!

Vi har valt att kalla vår marknadsföringsavdelning för SYNLIG, eftersom fokus ligger just på relevant och kostnadseffektiv synlighet online. Vi erbjuder olika marknadsföringspaket inom Sökmotoroptimering, Google Ads och Facebook-annonsering. Vid frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss!

Läs mer om varför du bör välja Wikinggruppen / Synlig som din partner inom digital marknadsföring samt de tjänster vi erbjuder!

Så här säger våra kunder om oss

”Som kund hos Wikinggruppen i över 10 år var det ett självklart val att låta dem ta hand om vår marknadsföring. Engagerade medarbetare som har öga för detaljerna och skapar framgångsrika annonser”

Kristinasscrapbooking.se

Samarbetet med Wikinggruppens marknadsteam, Synlig, har varit jättebra. De har anpassat sig efter våra behov och vi är mycket nöjda. Vi inledde med en noggrann SEO-analys av vår webbplats, följt av ett löpande arbete som omfattar både innehållsskapande och värdefulla insikter kring sökmotoroptmering för vår webbplats. Vi behövde vägledning och idéer för att förbättra vår webbplats synlighet i stort och de har verkligen levererat, säger Mikael, som arbetar och driver Effectplan

Effectplan hjälper organisationer att förbättra sin ekonomistyrning genom att tillhandahålla ett kraftfullt budgetverktyg som effektiviserar budget- och prognosprocessen.

Effectplan.com

Erbjudanden

Google Ads

Bli synlig redan idag! Med annonsering i Google Ads (tidigare Adwords) når du ut på ett snabbt och relevant sätt. Vi skapar förutsättningar för att öka er försäljning och göra den mer lönsam. Oavsett om du annonserar på Google idag eller aldrig har testat det tidigare så uppmanar vi dig att ta kontakt för att se vad detta kan innebära för din försäljning.

Sociala medier

Med hjälp av annonsering i Sociala medier har du chansen att locka både nya och befintliga besökare till din hemsida. Vi hjälper dig ta fram en fungerande strategi och arbetar hela tiden med målet att öka din försäljning på webbplatsen. I våra paket kan du synas både på Facebook och Instagram. Klicka för att läsa mer om vilka paket vi erbjuder!

SEO

För långsiktig synlighet och framgång på Google rekommenderar vi SEO. Med vår SEO-specialist vid er sida tar vi hand om allt det tekniska, innehållsskapande och optimerar er webbplats för att säkerställa toppositioner och konkurrenskraftig synlighet. Lita på oss för att skapa en stark närvaro online!

Certifierad Google Partner

Wikinggruppen & Synlig är Google-Partner vilket innebär att vi är certifierad i Google Ads. Vi uppfyller kraven att vara Google partner genom resultat, utgifter och certifieringar. Som Google partner visar vi på kunskap att maximera kunders resultat, bidrar till ökad tillväxt och underhåller vår kompetens.

Varför välja Synlig & Wikinggruppen som ditt marknadsföringsteam?

Helhetsperspektivet

Vi har ett helhetsperspektiv och vårt fokus ligger inte bara på att driva trafik utan också på att trafiken ska bidra till ökad konvertering i din webshop.

Google Partner

Synlig är Google-Partner, vilket innebär att vår personal är certifierad i Google Ads. Vårt marknadsföringsteam samarbetar med Google för att uppnå bästa resultat.

Vi kan e-handel

Wikinggruppen är en erfaren leverantör av e-handelslösningar. Dessutom har vi spetskompetens inom digital marknadsföring - en unik kombination som ger dig som e-handlare stora fördelar.

Moduler

Med Wikinggruppens olika moduler är det mycket enkelt att integrera tjänster som Google Shopping, Facebook Remarketing mfl. Med hjälp av vårt kunniga utvecklingsteam och vår serviceinriktade support löser vi det mesta!

Lång erfarenhet

Wikinggruppen har erbjudit systemutveckling sedan 1998, e-handelslösningar sedan 2005 och vårt marknadsföringsteam har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring i bagaget.

Fördelaktiga priser och inga dolda avgifter

Vi har fördelaktiga priser och inga dolda avgifter - oavsett hur mycket du säljer eller hur stor din budget är. Vi tar ingen andel av din omsättning.

Hur kan vi hjälpa dig med din marknadsföring?

Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor om våra tjänster eller om du är intresserad av att ta reda på hur vi kan öka synligheten för just din webbutik eller företag! Vänligen skicka ett mail till , ring 0650-757 59 eller använd vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom kort.