Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Banderoller

Använd banderoller på vissa produkter för att lyfta fram dessa...

Lyft fram produkter med banderoller i din webbutik

Banderoller är små ”banners” som till exempel kan visas snett över bildboxarna på vissa produkter på dina kategorisidor. Detta lyfter på ett effektivt sätt fram vissa produkter visuellt för dina besökare, produkter som du kanske har en bättre marginal på eller av andra anledningar vill framhäva. Utseendet kan varieras utefter önskemål och anpassas så att de passar in i designen på just er webbutik.

Banderoller i webbutik

Möjlighet till olika varianter

Banderoll-modulen finns i flera olika varianter med olika funktionalitet. Det går exempelvis att konfigurera så att banderoller visas automatiskt på produktnyheter och på produkter som är på kampanj eller slut i lager. Det finns också möjlighet att visa rabatt i % i banderollen eller helt enkelt manuellt styra vilken banderoll som skall visas på en produkt.

Ok, Vad kostar det?

Kostnaden för installation/konfiguration av banderoll funktionen kan variera beroende på funktionalitet och automatik men kostnaden ligger normalt på ca 2 700 – 4 050 kr + moms.

Versionskrav

Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre krävs för att vi skall kunna installera och konfigurera banderoll-modulen.
Denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

Kom igång!

Intresserad av att komma igång med banderoller? Vänligen skicka ett mail till eller ring 0650-757 59.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform