Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Lojalitetsprogram – Kundklubb

Öka din kundnöjdhet samtidigt som du driver merförsäljning

Bonussystem – Lojalitetsprogram – Kundklubb

LojalitetsprogramDenna modul ger dig som e-handlare möjlighet att förbättra och utveckla relationen med dina slutkunder samtidigt som du driver merförsäljning. Med modulen kan dina kunder samla poäng som sedan kan användas vid kommande köp i webbutiken. Varje månad går det automatiskt ut ett mail med återbäring till alla kunder som kommit upp till den av dig satta nivågränsen. Återbäringen skickas ut i form av en PDF-fil med en rabattkod som kan växlas in i din webbutik vid nästa köp.

Hur fungerar det?
För varje krona en kund handlar för i butiken tilldelas kunden 1 poäng till sitt bonussaldo. Vid nästa köp kan sedan kunden välja att använda hela eller delar av sitt intjänade bonussaldo. Hur mycket varje poäng sedan är värd ställer du själv in i butikens kontrollpanel.

Exempel:
Om omvandlingen är 1 kr till 100 poäng (inställt standardvärde) betyder det att kunden måste handla för 100 kr för att kunna handla på nytt för 1 kr. Alltså, har kund genomfört köp i butiken till ett värde av 5 000 kr kommer kunden att få en rabattcheck på 50 kr utskickad. Din slutkund har (efter inloggning) full överblick över sitt bonussaldo samt historik över genomförda köp samt kan även i kassan välja om han/hon ska handla med bonuspoäng, pengar eller både och.

FAQ
F: Får man bonus på kampanjprodukter?
S: Man får bonuspoäng av alla produkter som det har aktiverats på oavsett om produkten är på kampanj eller ej.

F: Hur är det med frakt och andra kostnader?
S. Man får inte bonuspoäng för fraktkostnader eller liknande. Eventuella rabatter gör dock så att man får mindre poäng.

F: Hur länge ligger bonusen kvar?
S: Bonuspoäng ligger kvar tills dess att de används.

F: Kan kunden använda en del av bonusen vid köp?
S: När man väljer att använda sina bonuspoäng i kassan så skapas det ett presentkort för alla bonuspoängen. Det går inte att skapa för bara en del av poängen.

Kostnad & Tekniska krav
Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 8 100 kr + moms för arbetet att installera tjänsten i din webbutik samt en månatlig avgift på 80 kr + moms. För att kunna använda tjänsten krävs det att din butiksversion är 8.0 eller högre.

Denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

Kom igång med ditt lojalitetsprogram
Kontakta oss på så hjälper Wikinggruppen dig att komma igång med att öka din kundnöjdhet samt skapa merförsäljning på ett positivt sätt.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform