Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Språk & Valutastöd

Sälj internationellt med din webbutik...

Språk och valuta

Med modulen för språk och valuta når du ut till flera kunder och en större internationell marknad.  Förutom Svenska finns då stöd för Engelska, Tyska, Spanska, Finska, Danska och Norska, samt ett flertal olika valutor. Om du önskar lägga till andra språk kan det lösas men kräver en del utveckling. Butiken hanterar med automatik moms korrekt vid export etc samt har även automatisk växelkursuppdatering.

Du har även möjlighet att själv ställa in en egen fast växelkurs eller ange fasta priser i respektive valuta om så önskas.

Möjlighet att styr språk & valuta via separata domäner

Det finns även möjlighet mot en mindre kostnad att koppla extra separata domäner till ett givet språk samt valuta. Exempelvis så att besökare som går in på www.domänen.no automatiskt får norska som språk samt NOK som valuta varpå butiken upplevs som helt norsk av besökaren. Detta ger då bland annat fördelen att man kan marknadsföra sig under ”rätt domän” på en utländsk marknad varpå besökaren upplever den som inhemsk.

Vad kostar det?

Språk och valuta modulen ingår i vårt butikspaket WGR Plus samt WGR Enterprise. Om ni idag har WGR Bas eller WGR Direct eller en äldre butiksversion och önskar få språk och valutastöd i er webbutik går det bra att uppgradera till WGR Plus alternativt köpa till modulen separat för 200 kr/mån + moms.

Uppgradera

Välkommen att kontakta oss på tel: 0650-757 59 eller genom kontaktformuläret här för mer information om språk & valuta i din webbutik.

svenska_flaggan_rund

finska_flaggan_rund

norska_flaggan_rund

danska_flaggan_rund

spanska_flaggan_rund

tyska_flaggan_rund

unionjack_flaggan_rund

 

 

 

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform