Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Prisjämförelse

Marknadsför din webbutik på prisjämförelse sidor!

Driv besökare till din webbutik från prisjämförelsesidor / prisagenter!

I Wikinggruppens e-handelsplattform (version 3.4.2 eller högre) finns möjligheten att utan kostnad skapa en sk CSV fil. CSV står för ”comma-separated values” och är ett plattformsoberoende filformat som med fördel kan användas vid utbyte av data system emellan. Ett vanligt användningsområde är export av produktdata till sk prisjämförelse sidor som tex kelkoo, prisjakt, pricerunner, dittpris mfl. Nedan en presentation av några av de vanligast agenterna.

Prisjakt

Prisjakt är en stor och populär prisjämförelse sida med många bra funktioner. Det är gratis att vara med, men man kan också betala för tydligare listning mm. Portalen besöks av drygt 380 000 konsumenter varje vecka som planerar att göra ett inköp. Prisjakt har också en community med ett välbesökt forum.
Mer info samt anslutning:  http://www.prisjakt.nu

PriceRunner

PriceRunner.se är en prisjämförelsetjänst verksam sedan 1999 som besöks av över två miljoner svenska e-konsumenter per månad. PriceRunner erbjuder en omfattande översikt av marknaden och genererar kvalitativ trafik samt försäljning åt tusentals butiker.
Mer info samt anslutning:  http://www.pricerunner.se

CSV fil optimerad för Prisjakt och PriceRunner

Den csv-fil som skapas i Wikinggruppens e-handelsplattform är helt optimerad för båda webbplatsernas prisjämförelsesystem.

Vad kostar det?

Att generera CSV filen i vår webbutikslösning är helt gratis och wikinggruppen tar inte ut några månadsavgifter eller dylikt för detta. Detta är en tjänst vi bjuder våra kunder på, för att ni som kund hos oss skall ha alla möjligheter att få en bra omsättning i er webbutik.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform