Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Tulldokument / Handelsfaktura

Spar tid och skriv ut handelsfakturan direkt i webbutiken...

Färdiga tulldokument direkt i e-handelsplattformen

Skickar du en vara utanför EU måste en Handelsfaktura, även kallad Commercial Invoice alltid finnas bifogad. Handelsfakturan är i grund och botten en förteckning över innehållet i försändelsen samt skall även innehålla ett antal obligatoriska uppgifter som exempelvis avsändare, mottagare inkl leveransadress, fakturadatum, fakturanummer, uppgifter om vad som skickas, varukod, värde och valuta, betalningsvillkor mm.

Spar tid

Tulldokumenten kan naturligtvis skrivas ut för hand för respektive order på en blankett som ens speditör tillhandahåller men vill man spara tid så kan Wikinggruppen lägga in en liten modul som gör att du direkt kan skriva ut en handelsfaktura / Commercial Invoice i din webbutik och bifoga med försändelsen.

Ok, Vad kostar det?

Kostnaden för installation/konfiguration av funktionen kan variera beroende på funktionalitet och automatik men kostnaden ligger normalt på ca 2 700 –  5 400 kr + moms.

Versionskrav

Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre krävs för att vi skall kunna installera och konfigurera tulldokument-modulen.
Denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

Kom igång!

Intresserad av att få modulen på plats? Vänligen skicka ett mail till eller ring 0650-75759.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform