Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

BeX Online

BeX
BeX är ett molnbaserat affärssystem (ERP) som stödjer nya tidens försäljning i alla kanaler, både digitala och fysiska. Man kan enkelt ansluta e-handel, butiker, distributörer och säljare överallt i världen och hantera försäljning, order, lager, leveranser och kommunikation.

Med BeX har man full kontroll på produkter, prissättning, kampanjer, tillgänglighet, logistik, intäkter och vinst i realtid. Genom att koordinera säljkanalerna till en webplattform får man en omnikanal som underlättar all hantering.

BeX  tillhandahålls som en tjänst som man hyr per månad för användare och anslutna butiker med allt inkluderat, programvara, drift, support och uppdateringar.

Koppla ihop er webbutik hos WGR med BeX
Med en automatiserad koppling mellan din webbutik hos Wikinggruppen och ditt affärssystem sparar du tid och ökar effektiviteten markant. Wikinggruppen har erfarenhet och möjlighet att göra en koppling från våra e-handelslösningar WGR Plus samt WGR Enterprise till ert BeX system för att på så sätt få ett effektivt flöde och smidig hantering även vid stora volymer.

Vad kostar det?
Kostnaden för kopplingen mellan Wikinggruppens e-handelsplattform och BeX kan variera från fall till fall beroende på omfattning. Välkommen att kontakta oss för en offert.

WGR API för integration av externa system
Ett annat alternativ är att ni själva bygger en koppling genom Wikinggruppens API som kan användas för inkoppling av en stor mängd tredjepartssystem, Läs mer om WGR API.

Versionskrav
Kopplingen till BeX är ej kompatibel med WGR Direct.

Mer information och anslutning
Du är välkommen att ta kontakt med oss på för mer information angående en koppling av din e-handelslösning hos Wikinggruppen till ert BeX affärssystem. Du kan även läsa mer på bexonline.com