Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

SAP

Koppla ihop din e-handelslösning hos Wikinggruppen med ert SAP affärssystem...

SAP
SAP är en av världens största leverantörer av affärssystem inom områden som ekonomi och redovisning, kunder, leverantörer, lager, personal med mera och används primärt av större företag och organisationer. Man har ett har ett brett partnernätverk runtom i världen och i Sverige.
SAP
Koppla till ert SAP system
Med en automatiserad koppling mellan din webbutik och ditt affärssystem sparar du tid och ökar effektiviteten markant. Wikinggruppen har erfarenhet och möjlighet att göra en koppling från våra e-handelslösningar WGR Plus samt WGR Enterprise till ert SAP system för att på så sätt få ett effektivt flöde och smidig hantering även vid stora volymer.

Vad kostar det?
Kostnaden för kopplingen kan variera från fall till fall beroende på omfattning. Det krävs förutom arbetet som sker hos Wikinggruppen även en av SAP licensiserad konsult som bygger själva bryggan mellan WGR och affärssystemet, normalt via en sk webservice.

WGR API för integration av externa system
Ett annat alternativ är att ni bygger en koppling genom Wikinggruppens API som kan användas för inkoppling av en stor mängd tredjepartssystem, Läs mer om WGR API

Mer information och anslutning
Du är välkommen att ta kontakt med oss på för mer information angående en koppling av din e-handelslösning hos Wikinggruppen till ert SAP affärssystem.