Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Visma.net ERP

Koppla din webbutik mot Visma.net

Koppla din webbutik hos Wikinggruppen till Visma.net ERP

Visma.net är ett komplett molnbaserat affärssystem för verksamheter med lite större krav på automatisering och effektiva administrativa processer. Byggt med målsättningen att stötta och underlätta er vardag med ett digitalt och integrerat arbetssätt.

Genom att Wikinggruppen nu byggt en egen integration mot Visma.net ERP öppnas möjligheten för användare att smidigt koppla ihop affärssystemet med Wikinggruppens e-handelsplattform. En professionell e-handelsplattform som kan skräddarsys med en tät integration mot ett riktigt bra affärssystem ger bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas oavsett om det handlar om B2C eller B2B handel.

Hur fungerar kopplingen?

Genom kombinationer av automatiserade processer i Visma.net så har våra kunder väldigt goda förutsättningar att effektivisera sina affärs och logistikflöden och därmed reducera kostnader. Några exempel,

 PRODUKTINFORMATION
Skapa, uppdatera och synkronisera produktinformation mellan era verksamhetssystem och slipp manuellt klippa och klistra in information som namn, pris, enhet m.fl.

 LAGERHANTERING
Slipp administrera lagersaldot & realtidsuppdatera det i era olika försäljningskanaler – Nu kan du skicka informationen om lagersaldo direkt från Visma.net till Wikinggruppen.

 ORDERINFORMATION

Skicka en kundorder från webbutiken direkt in i Visma.net. Du får all orderinformation direkt in i Visma.net för att sedan administrera beställningen därifrån om så önskas.

 SCHEMALÄGGNING
Bestäm hur era era olika integrationsflöden uppdateras i intervaller, vid bestämda tidpunkter eller i realtid. En komplett automationslösning!

Video

Se en kort genomgång över hur kopplingen fungerar.

Vilka Visma versioner stöds?

Denna version av kopplingen är avsedd för Visma.net. (Vi har även egna direktkopplingar till Visma eEkonomi samt Visma Administration)

Ok, Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en startavgift om 2 795 kr + moms för arbetet med att konfigurera kopplingen samt en löpande månadskostnad på 750 kr + moms. Kostnader hos er konsult/partner tillkommer.

Alla Visma.NET projekt görs tillsammans med er Visma Partner

Alla Visma.net projekt görs tillsammans och i samråd med er Visma Partner för att erhålla optimala flöden. Er certifierade partner hjälper er med implementeringen, vad ni aktiverar mm. Kort sagt. Ni får allt i en lösning, väljer vad ni vill ha och betalar bara för det ni använder. Vi ser tillsammans till att allt funkar.

Mer information och anslutning

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen på tel: 0650-757 59 eller via e-post för mer information om vår e-handelslösning samt kopplingen till visma.net affärssystem. Vill du läsa mer om visma.net ERP så kan du göra det på https://www.visma.se/affarssystem-i-molnet/

 Se fler tillgängliga kopplingar och partners i Wikinggruppens e-handelsplattform