Visma.net ERP

Koppla din webbutik mot Visma.net

Koppla din webbutik hos Wikinggruppen till Visma.net ERP

Visma.net är ett molnbaserat affärssystem för verksamheter med lite större krav på automatisering och effektiva processer. Genom en integration via Sharespine öppnas nu möjligheten för Visma.net användare, att integrera mot Wikinggruppens e-handelsplattform.

Ok, hur fungerar kopplingen

Genom kombinationer av automatiserade processer i Visma.net så har våra kunder extremt goda förutsättningar att effektivisera sina affärs och logistikflöden. Några exempel,

 PRODUKTINFORMATION
Skapa, uppdatera och synkronisera produktinformation mellan era verksamhetssystem och slipp manuellt klippa och klistra in information som namn, pris, beskrivning, enhet m.fl.

 LAGERHANTERING
Slipp administrera lagersaldot & realtidsuppdatera det i era olika försäljningskanaler – Nu kan du skicka informationen om lagersaldo direkt från Visma.net till Wikinggruppen.

 ORDERINFORMATION

Skicka en kundorders från webbutiken direkt in i Visma.net. Du får all orderinformation direkt in i Visma.net för att sedan administrera beställningen därifrån om så önskas.

 SCHEMALÄGGNING
Bestäm hur era era olika integrationsflöden uppdateras i intervaller, vid bestämda tidpunkter eller i realtid. En komplett automationslösning!

Vilka Visma versioner stöds?

Denna version av kopplingen är avsedd för Visma.net. (Vi har även kopplingar till Visma eEkonomi samt Visma Spcs)

Ok, Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en startavgift om 2 795 kr + moms för arbetet med att konfigurera kopplingen till Sharespine samt en löpande månadskostnad på 60 kr +moms. Sharespine som sedan står för själva synkningen mellan Wikinggruppens e-handelsplattform och Visma.net tar ut kostnader enligt prisbild på www.sharespine.com

Alla Visma.NET projekt görs tillsammans med er Visma Partner

Alla Visma.net ERP projekt görs tillsammans och i samråd med er Visma Partner för att erhålla optimala flöden. Verktyget Sharespine Plugboard som används för integrationen av Visma. net mot Wikinggruppens e-handelsplattform är ett standardiserat verktyg med möjligheter för kundanpassningar. Sharespine tar ansvar för att verktyget hela tiden uppdateras och Sharespine´s Visma.Net avtal inkluderar även en Key Account Manager och prioriterad support hos Sharespine.

Mer information och anslutning

Du är välkommen att ta kontakt med oss eller vår kontaktperson på Sharespine, Kristoffer Eriksson för mer information angående kopplingen.

Kristoffer Eriksson (Sharespine AB)
Tel: 031-704 38 00
Direkt: 031-376 02 57
E-post: