Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Resväskor.se

Allt du kan tänkas behöva för resan

Vad heter ert företag?
Resväskor.se

När startade ni er e-handel?
Nov 2017.

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Vi har som ambition att bli det självklara valet när det kommer till reserelaterade produkter. Vi vill erbjuda Sveriges bredaste sortiment av resväskor och accessoarer.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Vi startade BlackFriday 2017 och sedan dess vuxit med ca. 30% månad per månad och omsätter idag 1 MSEK per månad. Vårt mål för 2019 är 20 MSEK.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Vi valde Wikinggruppen för att deras struktur är bra för SEO, den ger kunden förutsättningar att bygga bra landningssidor som Google enkelt kan indexera. Sedan är prissättningen väldigt bra och man får alltid support snabbt och proffesionellt.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Väldigt bra, vi har jobbat med alla delar hos Wikinggruppen, både front-end, programmerare, projektledare och kundservice. Alla delar har fungerat bra och de ärenden som vi beställer stängs aldrig innan vi har bekräftat att vi fått det vi beställt.

Hur ser ni på framtiden?
Vi ser att det vi byggt med Wikinggruppen fungerar väl och har bra mycket mer utrymme att växa in i. Det känns tryggt att det finns 3:e parts avtal på plats så som WMS, Unifaun etc. som enkelt går att integrerar när vi behöver skala upp för att minimera manuellt arbete.

Mattias / Resväskor.se

Webbplats
Välkommen att besöka https://resväskor.se

Fler kundcase