Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Sello

Vad är Sello?

Med Sello lanserar ni snabbt och enkelt era produkter på +50 marknadsplatser världen över. Bland många andra Åhlens, Stadium och CDON.

Hur fungerar det?

Med en koppling till Sello kan Ni som e-handlare, via vår färdiga integration, enkelt börja sälja på en eller flera av Sellos alla marknadsplatser.

Med kopplingen aktiverad synkroniseras er produktinformation och ert lagersaldo automatiskt till Sello. I Sello modifierar ni sedan regler och inställningar för varje marknadsplats.

Marknadsföring, betalning, support och i allmänhet allt som har med försäljningen att göra hanteras som regel av marknadsplatsen.

När produkt sålts via Sello skapas automtiskt order i din webbutik och ni kan därefter hantera leverans och betalning som vanligt.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 4 000 kr + moms för arbetet att installera tjänsten i din webshop samt en löpande månadskostnad på 150 kr/mån + moms. Sellos avgift varierar från 0-4% på produktpriset samt 0-199 kr + moms månaden i fast avgift avgift. Kontakta Sello för exakt prisuppgift.

Versionskrav

Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre krävs för att vi skall kunna installera och konfigurera modulen.

Mer information

https://www.sello.io/sv/

Kom igång!

Intresserad av att komma igång med Sello?
Vänligen skicka ett mail till eller ring 0650-75759