Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Svea Checkout

Erbjud alla populära betalsätt i din webbutik...

Varför Svea Checkout från Svea?

Svea är ett företag i ständig utvecklingsprocess. Genom att vara lyhörda för marknaden och lyssna på sina kunder ser Svea till att tjänsteutbudet hela tiden förnyas och förbättras. Säljer du på nätet eller i butik och vill erbjuda dina kunder trygga och smidiga betallösningar? Svea har en komplett betallösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att din kund ska få en bra köpupplevelse och för att du ska öka din försäljning.

Betallösning för E-handel?

Dina kunder vill handla tryggt och enkelt och du vill öka konverteringen i din kassa. Ekvationen blir verklighet med Sveas betallösningar. Dom har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket utan det kan skräddarsys en lösning för dig. Tryggt och smidigt för både dig och dina kunder.

Här är några av dom fördelar du får när du använder Svea Checkout,

• Inkluderade betalsätt – Faktura, Delbetala, Konto, Direktbank, Kort och Swish
• Stöd för både B2C och B2B för maximal konvertering
• Olika faktura och leveransadresser verifieras med Mobilt Bank-id
• Utbetalning sker dagen efter leverans

Kontakta Svea för mer information och vägledning.

Installationskostnad och versionskrav

Wikinggruppen har manuellt arbete med installation av Svea Checkout och tar därför ut en avgift för installationen om 8900 kr + moms. Obs att butiksversion WGR 6.0 el högre krävs.